Ugye nem csak vizet vesztettem és az izmaimból fogytam?
Figyelt kérdés
Elég nagy súlyfelesleggel rendelkezem,17 éves vagyok.Már majdnem egy hónapja diétázom,sikerült 5,5kg-tól megszabadulnom.Még legalább20at kéne leadni.Reggel gyümölccsel,zöldséggel kezdek,ebédre vmi.leves és sovány húsok,rizs..hasonlók.Vacsorára (szigorúan 6 előtt)néhány zöldség esetleg egy szelet sonkával összevágva.mozogni sajna nincs sok időm,naponta 25percet sétálok.Vizet sajna keveset iszom.Ngyon örülök hogy ebben a hónapban sikerült leadnom némi felesleget,de félek,eddig nem csak vizet vesztettem e és izomból fogytam.2009. febr. 5. 18:44
11/12 A kérdező kommentje:
hát gyerekek,a 28.kiló minuszomnál tartok:D:Dnagyon boldog vagyok:D:D:)még 9kiló,és megvan az álomsúly:D:)az első válaszolónak köszi a biztatást,legalább te próbáltál buzdítani:)és sikerült is:Da többieknek meg...ennyit a módszereitekről.nem,nincs narancsbőröm még mindíg,és bőven elég az a sport amit leírtam.a napi 1,3 liter folyadék is megfelelőnek bizonyul számomra.az izomzatomnak láthatóan semmi baja nem esett,fehérjét is mindíg eszem,fitt vagyok,minden szép és jó:D:)
2009. jún. 4. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!