Ki mit gondol, és, hogy gondolja? (bővebben lent)
Kb. 18-19 kgot vesztettem, nem is tom hány hónap alatt... kb. 1 év alatt. Egészségesen táplálkozom, mert megértettem: ha visszatérek a régi életmódomhoz (minden nap vagy minden 2. nap csoki, nasinak csipsz, plusz kedvenc kaják a főtt tészták, édes szószokkal, stb.) akkor elhízom. Megértettem, hogy azért voltam kövér, amilyen életmódot éltem, és ha visszatérek, akkor elhízhatok ismét,...
1. DE! Ha heti 1-2szer eszek csokit, az még nem visszatérés. Így hát a heti csoki/sütievést heti 2-re maximáltam (van hogy kevesebbszer, de ha szülinapozunk vagy ilyemi, akkor egy vékony szeletet kérek). Igyekszem ezt olyan napra tenni, mikor sokat mozgok, és nem csak egész nap ülök.
2. A diétám végén én is feltettem a kérdést: na most hogyan tovább? Ehetek ismét édességet, fagyit? A válasz: igen, ehetsz. Ha a zsíros kajákat szereted, azt is ehetsz, de mondjuk heti 1 max 2szer, fehérkenyeret is. Mert ha pl. egy héten 6 nap suliba & munkába tk kenyeres szendvicset viszel, de vasárnap mondjuk az ebédhez ennél egy kis fehérkenyeret - fő a változatosság! - 1 szelet biztos nem fog ártani =)
3. Amikor balcsin voltam, én is ettem hatalmas fagyikat - de leúsztam. Mikor olaszba mentünk, ettem pizzát is - szintén lemozogtam, mert annyit jártunk keltünk =) A lényeg, ha egészségtelenebb kajákat ennél egy nap, akkor mozogj többet. (amúgy egyik nyaraláskor sem szedtem fel 1 kgot se, pedig hidd el, szinte zabáltam. A lényeg hogy ez ne legyen rendszeres!)
4. Nem nem NEM! Rossz az amit csinálsz... én is belekerültem párszor ebbe a csapdába... egyik nap befaltam 3féle csokit + 2féle sütit + csipszet, meg mittommégmit, és másnap mindig almanapot tartottam...
5. Jaj :O Csak most olvasom mennyit edzel basszus, ennyi edzés mellett nem kell félned!
6. "...elkezdtem az életmódváltást semmi lisztes,cukros ételt nem ettem,se kenyeret,se tésztát....salátát minden mennyiségben és húslevest,gyümölcsöt,túrót,natúr joghurtot,tofu"
-> Nem erről szól az életmódváltás. Ehetsz kenyeret, csak legyen tk kenyér. Ehetsz tésztát, de az legyen durumtészta. Sőt, egészséges édességet is lehet csinálni =))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!