Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 182 cm-es magassághoz (LÁNY)...

182 cm-es magassághoz (LÁNY) hány kg ideális?

Figyelt kérdés

azért kérdezem, mert ha ilyen magas az ember gy kis túlsúllyal könnyen hatalmasnak nézhet ki, ha túl vékony akkor meg könnyen pálcikának. szóval szerintetek? 16 vagyok

Ha tudtok képet is linkeljetek

2011. jan. 26. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 180 magas vagyok 16 éves lány. Én nagyon szeretem a magasságom, nem tűnök el a tömegben és a pasik is jobban észrevesznek. Ha kisebb valaki nálam, az az ő baja nem az enyém. Am én 75kg vagyok és van egy kis túlsúlyom de nagyon jól eloszlik, van rá 2 métere:)
2011. jan. 30. 15:02
 12/15 anonim válasza:

én 179 cm magas vagyok,16 lány:P

Látom vagyunk páran...

Én mindig gebének éreztem magam a 64 kilómmal, de mások szerint jó alakom van.

Szerintem kb 63-70-ig lehet a jó...De fogalmam sincs, nem a kilóktól függ hanem az alaktól.

X

2011. febr. 3. 21:28
 13/15 anonim válasza:

Szia!

Én 180 cm vagyok, és 65-68 kg. Azt mondják, hogy nagyon jó az alakom(pirul)...:)

Te is szép magas vagy, szupermodell alkat!!!!

Ennyi idősen én is utáltam,de majd megfogod szeretni,meglásd! Nem vagy "iszonyatosan" magas, láttam már 2 méteres nőket(pesten), nekik azért nehezebb...

Ne foglalkozz azzal aki piszkál, a kisebbségi komplexus mondatja velük! Már olyan sok magas pasi van, aki egy szép hosszú lábú, sudár lány mellett szeretne feszíteni :).

(Barátom pl 192 cm)

21/L

2011. júl. 21. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
184 cm vagyok (18/F). Néhány héttel ezelőtt láttam a Tescoban két, olyan magas lányt, akiknek a válláig alig értem. Ráadásul vékony talpú sportcipőben voltak. 2 méter fölött lehettek 5-10 cm vel...
2011. júl. 21. 21:57
 15/15 anonim válasza:
Hááát én is pontosan 182 cm vagyok, csak én fiú, és 73 kiló vagyok :D Izom+ zsír, mindkettő van, + 1 pici pocak is. Lényeg ha ezt veszem figyelembe... akk neked az ideális olyan 65 :)
2013. ápr. 5. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!