182 cm-es magassághoz (LÁNY) hány kg ideális?
azért kérdezem, mert ha ilyen magas az ember gy kis túlsúllyal könnyen hatalmasnak nézhet ki, ha túl vékony akkor meg könnyen pálcikának. szóval szerintetek? 16 vagyok
Ha tudtok képet is linkeljetek
Én 187-189 cm magas vagyok (17/F), és 87-89 kg, van egy kis feleslegem, de nem sok.
Szerintem nálad olyan 65, max. 70 kg az ideális, bár nem igazán értek ehhez a témához. :)
A képen látható lány 57 kg,de szerintem ő már egy kicsit gebe. Szerintem az ideális olyan 62-63 kg lenne.
"kis túlsúllyal könnyen hatalmasnak nézhet ki, ha túl vékony akkor meg könnyen pálcikának"
Izomzattól, csontozattól, testzsír %-tól függ.
Lehet valaki ezzel a magassággal, 65 kilóval is "hájas", és lehet 80 kg-osan formás, izmos.
Én 181 cm vagyok, 64 kg és van rajtam kb 5 kg felesleg.
Viszont van egy osztálytársam aki ugyanolyan magas, és ugyannyi a súlya mint nekem, mégsincs rajta felesleg, de azért mert ő nagyon izmos.
16/L
hát sztem meg olyan 65 és 80 között
attól függ hogyan oszlik el de semmiképpen se ilyen 55 meg 57 kilók
amúgy a mai tini lányok már mien magasak:)
Basszus 6 láb magas lányok:O Hova nőttök ennyire?
A 6 láb magasság az ideális férfimagasság!
legalább 62, maximum 71.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!