Szerintetek ez így hatásos lehet a célom megvalósításához?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék nyárra végre leadni egy pár kilót, hogy jobban nézzek ki, de nem tudom hogy lenne hatásosabb. Nem vagyok kövér, csak van rajtam egy kis fölösleg. Mivel menzás kaján vagyok (más megoldás nincs, ezért úgy terveztem, hogy reggelente barna kenyeret eszek valami soványabb húsból készült felvágottal. Délben a menzás kaját, vacsorára, 5 óra előtt pedig egy natúr Activiát. Valamint gyümölcsöt eszek mindennap, és sok-sok vizet iszom. Emellett pedig a taposógépezésre gondoltam, és Rubint Réka - van 5 perced? fenékgyakorlataira, mert a lábam nem valami csinos, arra ráférne a formálás. Szerintetek ez így működhet?2011. jan. 24. 18:08
1/2 anonim válasza:
Manapság sokan akarnak fogyni. Érthető, hisz mindenki a maximumra törekszik. Koleszosként nehezebb úgy tornázni, hogy hatása is legyen. Személyes tapasztalatom az, hogy formában vagyok mindig, ha táncolok. Van ez a belső késztetés a mozgás iránt, és ennél nincs jobb. Nem tehetem meg, hogy a legegészségesebb kajákat egyem, de mégis karcsú vagyok. A hullahoppkarika isteni + zene, egyedül vagy másokkal, az itt nem számít. Remélem, segítettem. :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. jan. 26. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!