Ha hetente hatszor futok 35-45 percet szép lassú tempóban (8 km/h), mennyi idő után lehet majd látni valami változást?
Figyelt kérdés
Egy hónap után valamennyit már fogyok? Természetesen az étrendemen is változtatok, fehér kenyeret/kiflit nem eszek, csokiból 1/10-ét. Amúgy egészséges BMI-m van, csak utálok ránézni a nagy hasamra, meg már feszülnek rajtam a 38-as gatyák ;)
17/L
2011. jan. 19. 17:54
1/4 anonim válasza:
Ha futsz ,ha nem ,mindenhogy lefogysz,ha fogyisan (keveset) eszel, és már egy hét után elkezdődik a súlycsökkenés.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát a koleszos élet sokat enni nem nagyon enged, első félévben is lefogytam, de maga a futás mennyiben tesz hozzá az eredményhez?
2011. jan. 19. 18:26
3/4 anonim válasza:
az a mennyiségtől függ.én pl naponta 15km-t futok.és ez megvan 1-1,5 óra alatt.(versenyző vagyok.úgy hogy a 15km,vagy annál többet hanyagold.amennyi jól esik.de minnél többet futsz.annyival változik az eredmény.de ne sprintbe fuss.mert akkor annyira felmelegszik a tested hogy már nem zsírt fogsz égetni.hanem szénhidrátot.épp ezért olyan tempóba fuss amit érzel hogy tudod tartani
válasz egy futótol
Egy futó
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a 8 km/h szerintem olyan :)
2011. jan. 20. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!