Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted is nagyon lassan...

Szerinted is nagyon lassan fogyok? Mennyit kellett volna ez idő alatt fogynom?

Figyelt kérdés

Szerintem baromi lassan megy..

117-ről kezdtem november 1-jén. November végéig felment 119-re (gondolom ez izom, mert előtte sose mozogtam, nem sok izmom lehetett), majd onnan kezdett nagyon lassan lemenni, kb 2-3 hétig stagnáltam, és most tartok 112 kg-nál, pontosan 2 teljes hónapja és 19 napja csinálom.

Szerinted?

2011. jan. 19. 16:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lassú, normális. Persze kérdés, hogy mit eszel, hogy csinálod. Ennyi infó kevés.
2011. jan. 19. 16:25
 2/18 A kérdező kommentje:

Reggelire kb 50 gramm kenyér, pár szelet szalámi, gyümölcsök

Ebédre kb fél tányér abból ami itthon van, köretet sose eszek (nem zsíros dolgok szoktak lenni, sokszor van cs.mell)

Uzsonnára gyümölcs, vagy egy kis joghurt

Vacsira (edzés után) túró vagy kefir, ilyesmik.

Majdnem minden nap szobabiciklizek kb 40 percet (van, amikor csak 30, van amikor 50 körül), kis ellenállással, gyorsan tekerek..

2011. jan. 19. 16:29
 3/18 A kérdező kommentje:

ja, meg kb 2 naponta elcsábulok 1-2 falat szénhidrátgazdag kajára, pl péksütire, vagy étcsokira :(

Bár próbálom mellőzni, de olyankor elborul az agyam..

2011. jan. 19. 16:32
 4/18 anonim ***** válasza:
Ne add fel!!!! Heti 0,5 kg tökéletes fogyásnak.
2011. jan. 19. 17:13
 5/18 anonim ***** válasza:

1 év múlva 25 kilóval soványabb leszel. Még ha néha nassolsz, akkor is. 1500 kalória bevitelt ajánlok, nyugodtan írhatod is, számolhatod. Sport legyen mindig.

Hirtelen fogyást nem javaslok, mert megnyúlik a bőr, és csúnya lesz.

2011. jan. 19. 17:15
 6/18 A kérdező kommentje:

25 kg az olyan kevésnek tűnik ekkora súlyból :(

Mindenki mondta, hogy hú de gyorsan fogok fogyni ilyen disznósúlyból, mégis szinte alig..

Nem adom fel, csak lehetne ez a kg több is. :(

2011. jan. 19. 17:16
 7/18 anonim ***** válasza:
A heti 0,5-1 kg fogyás a normális, és ez tartható is.Így nem fog a bőröd elnyúlni, hozzá szoksz a csökkentett mennyiséghez, tulajdonképpen egy egészségesebb életmódot tanulsz meg agyban is és a tested is!sok sikert, és ne add fel, amíg el nem éred a kívánt súlyt, még akkor sem, ha esetleg 1-2 hétig stagnálna a fogyás.(mert lehet ilyen )
2011. jan. 19. 17:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Ja! és nyáron könnyebben olvadnak a kilók!
2011. jan. 19. 17:21
 9/18 anonim válasza:

szia! nagyon ügyes vagy, ne veszítsd el a lelkesedésedet! én egy éve nem tudok kevesebb lenni egy grammal sem, mert gyakran elborul az agyam, egyszerűen az evés nálam pótcselekvés.

szóval én nagyon felnézek rád és további kitartást kívánok! :)

2011. jan. 19. 17:23
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszi nektek, aranyosak vagytok :)

Feladni biztos nem fogom, eldöntöttem, hogy teljesen megváltoztatom az életemet.

Na meg ez az egész jó elfoglaltság is, ha unatkozok - biciklizek.. :)

Őszintén szólva nem is tudom, hogy tudtam mozgás nélkül élni eddig.

2011. jan. 19. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!