Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek uzsonnára?

Mit egyek uzsonnára?

Figyelt kérdés
Délutános vagyok, hűtő nincs, van 15 percem a boltba átszaladni és bekapni valamit, szóval ilyen körülmények mellett mit tudtok tanácsolni? Már két hete natúr joghurtot eszem uzsonnára, amivel nincs bajom jelenleg, de hosszú ideig nem lehet mindig ugyanazt enni, legalábbis én nem birnám. Ezért kérnék pár tippet, hogy mi az, ami belefér. Az étrendem alapján az uzsim 150 kcal, 9-10 g fehérje - 20 g ch - 3 g zsír felosztásban. Persze nem pontosan ilyen ételtippeket várok, csak valami hasonlót :). Ha a tervezett kalórián és ch-n belül maradok úgy, hogy ilyenkor esetleg ízesített joghurtot ennék, vagy esetleg müzliszeletet, az megenegedett? Tanácstalan vagyok, csak az uzsit nehéz megoldanom. Köszönöm a segítséget!
2011. jan. 18. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Sovány hús és rizs lenne az ideális,de akkor egyél egy doboz sovány túrót.Vehetsz hozzá folyékony édesítőt és egy kicsit önthetsz rá,majd összekevered.
2011. jan. 18. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem jó az arány... 20g fehérje kéne, és 10g szénhidrát... amit írsz, hogy ízesített joghurt, meg müzli szelet, ezek szinte csak szénhidrátból állnak, az is cukor.

Csirkemell sonka, puffasztott rizs... például.

2011. jan. 18. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

alma, mandarin, narancs egy pohár kefírrel

sonka puffasztott rizsszelettel

1 pár virsli

egy doboz túró

hűtő nincs=csinálj otthon magadnak gyümölcssalátát, vagy sima salátát átrohansz a boltba és veszel 2-3 szelet sonkát, vagy 1 pár virslit

2011. jan. 18. 19:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Összesen 90 g fehérjét viszek be, tehát azzal problémám nincs. Túrót vacsira szoktam enni, nem szeretnék uzsira is. No, mindegy, heti 3x itthon vagyok, akkor majd tudok mást enni uzsira joghurton kívül. Azért köszönöm a tanácsokat :).
2011. jan. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!