Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 18 éves,189cm és kb.105-110kg...

18 éves,189cm és kb.105-110kg vagyok. Hogyan tudnék viszonylag gyorsan lefogyni?

Figyelt kérdés
De úgy hogy ez a szervezetemben nem tesz kárt. És hogy mennyi lenne az ideális testsúly számomra? (Átlagos fiú vagyok...)
2011. jan. 17. 20:13
 1/2 anonim válasza:
Szerintem add fel azt,h gyorsan lefogyj,mert lehet,h lemennek a kilók,de vissza is fognak menni...Fontos lelki téren,hogy legyenek jó motivációid...legyél kitartó...Iktass be a mindennapjaidba egy kis mozgást,egészségesebben táplálkozz,ne csináld azt,h nem eszel,enni igen is kell,csupán épp eleget...Én személy szerint semmilyen fogyókúrát nem ajánlanék senkinek,csupán a kalóriacsökkentett értendet,ami abból áll,h kevesebbet kell enni,hogy elmaradjon az a "belakottság" érzése...
2011. jan. 17. 20:29
 2/2 anonim válasza:
0%
drasztikus zsírleszívás xD
2011. jan. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!