Jól étkezek? Bizonytalan vagyok nagyon, mert elég lassan megy a fogyás.
Lassan 4. hónapja csinálom, és zsírt még csak 5 kg-t vesztettem. (cm-ekben több mehetett le, de azt nem mértem..), és még izmosodtam is (előtte sose sportoltam)
Pl a kajám, átlagosan így néz ki:
Reggeli:
max 200 g kenyér ("diabetikus" kenyér: csökkentett ch tartalmú, 100 g-ban van 300 kcal és 40 g ch) - a kenyér változó, attól függ, hány órám van, ha 3ra érek haza, akkor 200 g-ot viszek, és beosztom 2 részre, a 2.-at kb 12 körül eszem meg)
100 g csirkemellsonkával
pár szelet trappista sajt
Ebéd:
Ha hús van, akkor köret nélkül (általában csirkemell van)
Ha tészta, abból keveset eszek
Éb kb fél adagot eszek mindenből.
Uzsi:
gyümölcs, ma pl 4 db mandarin
Vacsi előtt 40 perc szobabicikli
Vacsi:
100 g csirkemellsonka
kefir
túró, ilyesmik
De szerinted hogy egyek otthon?
Attól, hogy reggel 5:15kor eszek, az nem tart ki délután 3-ig.. Plusz míg megcsinálom..
Mondtam, inkább nem kérek több választ.
Nyugodtan, hajrá. Sok sikert.
Nem 1 hónap alatt híztam meg.
na én is voltam ilyen helyzetben szóval írok pár szót
reggelid legyen szendvics tökéletes az a kenyér+sovány felvágot, tojás, és zöldségek (viheted suliva is, és otthon eszel gyümölcsöt reggel)
suliba vigyél kefírt, joghurtot, túrót és gyümölcsöket
3ra hazaérsz akkor egyél főtt ételt, (ami van otthon lehet leves is, főzelék is lényeg hogy ne nagy tányérral, persze zöldségek, hús, hal, tojás az jobb lenne de nem mindneki tudja így megoldani
vacsi túór, kefír tökéletes
ha éhes vagy rágcsálj répát, uborkát, retket
trapista sjat szelet próbáld ki a szeletelt light mozzerella sajtot nagyon finom
Tényleg sok kenyeret eszel. Egy nap 4-6 szelet kenyér?? ÚRISTEN. Én is fogyózom, de én 2 [kettő] HÉT alatt eszek meg 4 kenyeret, nem 1 [egy] NAP alatt. Pedig én is suliba járok még, de hidd el, nem hiányzik.
Itt meg adnak neked normális tanácsot, meg mondják mit csinálsz rosszul, erre még neked áll feljebb? pff -.-"
Iskolás fiú - főleg ha nagy darab, nyugodtan ehet két szelet kenyeret reggelire, ha teljese kiőrlésű.
MIndenki elolvashatja a cukorbetegeknek javallt diétákat, az is megenged NAPI 2 ZSÖMLÉT!! BOTRÁNY, IGAZ?
Orvosnál voltál? Csináltak labort? Ezzel az étrenddel egy kamasz fiúnak 4 hónap alatt le kellett volna menni 20 kilónak főleg, hogy sportolsz. Ha a ruhaméreted radikálisan kisebb lett, az se rossz, de szerintem kilókban is kellene látszania. A többiekkel ne foglalkozz, ez az étrend, ha tartod, akkor jó. De menj el az orvosodhoz, vagy az iskolaorvoshoz és írd le részletesen az étrendedet, meg hogy mit sportolsz és kérdezd meg, hogy látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!