Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jól étkezek? Bizonytalan...

Jól étkezek? Bizonytalan vagyok nagyon, mert elég lassan megy a fogyás.

Figyelt kérdés

Lassan 4. hónapja csinálom, és zsírt még csak 5 kg-t vesztettem. (cm-ekben több mehetett le, de azt nem mértem..), és még izmosodtam is (előtte sose sportoltam)

Pl a kajám, átlagosan így néz ki:

Reggeli:

max 200 g kenyér ("diabetikus" kenyér: csökkentett ch tartalmú, 100 g-ban van 300 kcal és 40 g ch) - a kenyér változó, attól függ, hány órám van, ha 3ra érek haza, akkor 200 g-ot viszek, és beosztom 2 részre, a 2.-at kb 12 körül eszem meg)

100 g csirkemellsonkával

pár szelet trappista sajt

Ebéd:

Ha hús van, akkor köret nélkül (általában csirkemell van)

Ha tészta, abból keveset eszek

Éb kb fél adagot eszek mindenből.

Uzsi:

gyümölcs, ma pl 4 db mandarin

Vacsi előtt 40 perc szobabicikli

Vacsi:

100 g csirkemellsonka

kefir

túró, ilyesmik

2011. jan. 17. 18:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
oké akkor ne panaszkodj. maradsz ennyi amennyi. 4 hónap alatt 5 kiló ebből a nagy súlyból az semmi. én az 50 kilómból 1 hónap alatt leadnék 5 kilót ha nagyon akarnék.
2011. jan. 17. 19:18
 22/29 A kérdező kommentje:

De szerinted hogy egyek otthon?

Attól, hogy reggel 5:15kor eszek, az nem tart ki délután 3-ig.. Plusz míg megcsinálom..

Mondtam, inkább nem kérek több választ.

2011. jan. 17. 19:18
 23/29 A kérdező kommentje:

Nyugodtan, hajrá. Sok sikert.

Nem 1 hónap alatt híztam meg.

2011. jan. 17. 19:19
 24/29 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, de olvastam a kommenteket és te nagyon buta vagy! Kérdezted, hogy jól eszel-e? És megmondták, hogy nem. Erre te fel vagy háborodva, és nem kérsz több választ. Nincs igazad és nem jól csinálod. Tudom, hogy szar ezt hallani, de így van. Akkor ne írj semmilyen fórum oldalra, mert máshol is meg fogják neked mondani az igazat. Ez most teljesen olyan volt, hogy segítséget kértél, megkaptad, de nem kell, mert nem a te szádíze szerint van. Nem is fogsz lefogyni, ha ilyen dacos vagy és nem fogadod meg, amit mások tanácsolnak neked. Ja, és hogy mibe vidd el a suliba? Az ételest nem ismered? Kb. 160 Ft-ért lehet kapni egy kis körételest, ami neked megfelelne a reggelinekvalónak. Vagy azzal meg az a bajod, hogy nem fér a táskádba?
2011. jan. 17. 20:00
 25/29 anonim ***** válasza:
heló!:) csak annyi,hogy látom bajban vagy a reggelivel suli miatt:) én is így vagyok vele...leghamarabb érek haza 3kor suliból,de van mikor csak 4kor :S mindig gyümölcsöt viszek..abba sok a fruktóz,ami az agyműködéshez jó,suliba meg az kell szóval..meg imádom a gyümiket :D( hidd el nem híznál tőle,mert nagyon gyorsan felhasználja a szervezet,bioszfaktos vagyok,tanultuk szóval nem én találtam ezt ki...és én se hízok ezért.sőőt..)szóval nekem a gyümi bevált..(egyébként nem kéne ennyi húst enned minden nap mert pont ma tanultuk,hogy a máj húgysavat termel a sok fehérje lebontása során és túlzott húsfogyasztáskor ugye a húgysav mennyisége és megnő és ez hosszú távon köszvényhez vezet...gondolom ezt nem szeretnéd.tehát NEM kell minden nap húst enned mert van bőven fehérje másban is.(de tanulj inkább biológiát) ja és a napi 3 mandarin nem hinném hogy fedezi a megfelelő napi ballasztanyag mennyiségét a beleidben.(ballasztanyag=rost) ezért meg kéne szeretni a zöldségeket barátom ;) én is utáltam!! de aztán magamba erőltettem mert tudom hogy egészségesek..és végül megszerettem:) nagyon fontos a sok rost bevitele mert ez mozgatja a beleid,segíti a kiürítést,ha ez nincs meg akkor lerakódik a bél falán a bélsár és gyulladáshoz vezet,hosszú távon pedig daganatok kialakulásához.nyers,zöld,friss,rostokban gazdag táplálékokat részesítsd előnyben(ráadásul ezek el is telítenek)! bocsi hogy válaszoltam..
2011. jan. 17. 20:21
 26/29 anonim ***** válasza:
Hát neked öröm segíteni! Valaki elmondja, mit csinálsz rosszul, neked meg sír a szád. Mibe vidd el a rizst, ÚRISTEN? Kis lecsukható műanyag edényben, te észlény. Például. Akkor zabáld azt, amit eddig, és maradj kövér... Nyilván nagyon jól étkezel, azért vagy majdnem a duplája annak, ami a magasságodhoz passzolna.
2011. jan. 18. 08:57
 27/29 anonim ***** válasza:

na én is voltam ilyen helyzetben szóval írok pár szót

reggelid legyen szendvics tökéletes az a kenyér+sovány felvágot, tojás, és zöldségek (viheted suliva is, és otthon eszel gyümölcsöt reggel)

suliba vigyél kefírt, joghurtot, túrót és gyümölcsöket

3ra hazaérsz akkor egyél főtt ételt, (ami van otthon lehet leves is, főzelék is lényeg hogy ne nagy tányérral, persze zöldségek, hús, hal, tojás az jobb lenne de nem mindneki tudja így megoldani

vacsi túór, kefír tökéletes

ha éhes vagy rágcsálj répát, uborkát, retket

trapista sjat szelet próbáld ki a szeletelt light mozzerella sajtot nagyon finom

2011. jan. 18. 19:30
 28/29 anonim ***** válasza:

Tényleg sok kenyeret eszel. Egy nap 4-6 szelet kenyér?? ÚRISTEN. Én is fogyózom, de én 2 [kettő] HÉT alatt eszek meg 4 kenyeret, nem 1 [egy] NAP alatt. Pedig én is suliba járok még, de hidd el, nem hiányzik.

Itt meg adnak neked normális tanácsot, meg mondják mit csinálsz rosszul, erre még neked áll feljebb? pff -.-"

2011. jan. 18. 22:27
 29/29 anonim ***** válasza:

Iskolás fiú - főleg ha nagy darab, nyugodtan ehet két szelet kenyeret reggelire, ha teljese kiőrlésű.

MIndenki elolvashatja a cukorbetegeknek javallt diétákat, az is megenged NAPI 2 ZSÖMLÉT!! BOTRÁNY, IGAZ?

Orvosnál voltál? Csináltak labort? Ezzel az étrenddel egy kamasz fiúnak 4 hónap alatt le kellett volna menni 20 kilónak főleg, hogy sportolsz. Ha a ruhaméreted radikálisan kisebb lett, az se rossz, de szerintem kilókban is kellene látszania. A többiekkel ne foglalkozz, ez az étrend, ha tartod, akkor jó. De menj el az orvosodhoz, vagy az iskolaorvoshoz és írd le részletesen az étrendedet, meg hogy mit sportolsz és kérdezd meg, hogy látja.

2011. jan. 18. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!