Jól étkezek? Bizonytalan vagyok nagyon, mert elég lassan megy a fogyás.
Lassan 4. hónapja csinálom, és zsírt még csak 5 kg-t vesztettem. (cm-ekben több mehetett le, de azt nem mértem..), és még izmosodtam is (előtte sose sportoltam)
Pl a kajám, átlagosan így néz ki:
Reggeli:
max 200 g kenyér ("diabetikus" kenyér: csökkentett ch tartalmú, 100 g-ban van 300 kcal és 40 g ch) - a kenyér változó, attól függ, hány órám van, ha 3ra érek haza, akkor 200 g-ot viszek, és beosztom 2 részre, a 2.-at kb 12 körül eszem meg)
100 g csirkemellsonkával
pár szelet trappista sajt
Ebéd:
Ha hús van, akkor köret nélkül (általában csirkemell van)
Ha tészta, abból keveset eszek
Éb kb fél adagot eszek mindenből.
Uzsi:
gyümölcs, ma pl 4 db mandarin
Vacsi előtt 40 perc szobabicikli
Vacsi:
100 g csirkemellsonka
kefir
túró, ilyesmik
Nem 6 szelet kenyér!
Vagy 2 szelet, vagy 4, ha 3ra érek haza.
Vagyis egyszer volt 6 szelet, amikor kb a kenyér csücskeiből csináltam szendvicset...
Rosszul tudod, a csirkemell is hizlal, nem egy ultimate táplálék ami nem tartalmaz semmit.
Egyébként rosszul fogalmaztam meg magam, elnézést, tehát 1 szendvicsbe 1 szelet , de mint azt már harmadszorra mondom, a probléma nem itt van hanem a nagy mennyiségű kenyérbevitelednél. 5 nap alatt 1 kiló kenyeret egy fogyókúrázónak nem kéne betermelni.
Nem megy el 5 nap alatt 1 kg kenyér.
A héten 2x van olyan nap, amikor 200 g körül eszek. Azaz 4 szeletet. De akkor egészen délután 3-ig nem eszek SEMMIT.
Tudtommal fogyókúra közben nem igazán jó, ha éhezek. de javíts ki nyugodtan, ha rosszul tudom...
de egyébként hidd el hogy a szénhidrát a ludas amiért nem fogysz. minden másnap egyél csak kenyeret akkor is reggelire és max két kis szelet rozskenyér egy szelet felvágottal és zöldségekkel. a sajtot se erőltesd. ha nem kenyér a reggeli akkor legyen natúr joghurt egy kis zabpehellyel, vagy simán zabkása, de abból sem kell túl sok.
köretként ne egyél tésztát, krumplit és rizst sem.(max hetente egyszer) csak zöldségeket (ha utálod a zöldségeket akkor sajna nehéz dolgod lesz)
ez így nehéznek tűnik de tenni kell azért hogy fogyj.
Jó, inkább lassabban fogyok, de nem leszek hülye. Suliba járok, a ch KELL az agyam működéséhez...
Cáfoljátok meg, ha nem így van..
Mind1, nem kérek több választ. Ez az oldal SEMMIRE sem jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!