Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma már megint össze vissza...

Ma már megint össze vissza ettem mindent. Mért lehet ez?

Figyelt kérdés
reggel kalácsot,kenyeret,sonkát,vajat ettem utána jött a méz dióval, meggyes rétes, bableves sok nyúljával vagy mivel meg tejföllel, utána sós perec meg vagy fél tábla milka csoki. és még mindig nyalakodnék valamit mikor nem is vok éhes.
2011. jan. 15. 17:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hűha.. ez szerintem a tipikus szénhidrátéhség. nem ettél véletlenül az utóbbi időben túlságosan keveset?
2011. jan. 15. 17:33
 2/10 anonim válasza:
0%
Ez azért fordulhatott elő mert az önkontroll teljesen mértékben hiányzik belőled, ezért elvakultá vált az elméd és függőség jött létre és ennek a függőségnek az elvonási tüneteit csak az étel tudja enyhíteni. Ha nem hagysz fel ezzel egyszer azon találhatod magad hogy a legjobb barátodnak eszed meg a kenyerét amiért ő keményen megdolgozott.
2011. jan. 15. 17:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Falásrohamod volt.Szerintem ez a koplalástól, éhezéstől szokott lenni.Nem szabad nagyon keveset enni, és akkor nem fog éhezni a szervezet, és nem alakul ki ilyen falásroham.
2011. jan. 15. 17:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyenge akarat?
2011. jan. 15. 18:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Nézd, hetente 1x tarthatsz ilyen napot, ha ettől jobban fogod érezni magad a többi napon!

Én is szénhidrátfüggő vagyok, alig eszek már kenyeret is, péntek este már kattog az agyam a szénhidrát után, szombaton eszek mindenből, vasárnap 2x1 órát sportolok.

És működik a diétám.. :)

(Már fogytam 30 kg-t..)

2011. jan. 15. 18:13
 6/10 anonim ***** válasza:

mert mohó vagy

meg mert nincs jobb dolgod és unatkozol

2011. jan. 15. 18:35
 7/10 A kérdező kommentje:
hát igazatok van. nem rég fogytam 30 kg-t, azt mondják,hogy anorexiás vok (szerintem nem)és most meg lisztérzékeny lettem, de mégse bírom ki hogy ne egyek liszteset:S
2011. jan. 15. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
MICSODA??lisztérzékany lettél és liszteset eszel te normális vagy?meg akarsz halni,vagy semmit sem tudsz a betegségről? tesóm lisztérzékeny,és szigorú gluténmentes diétára van ítélve egész életére.ez nem játék.ha nem tartják be,daganatok alakulhatnak ki a belekben,nem szívódik fel a tápanyag,vitaminok,egyéb fontos vegyületek a bélcsatornádban (mert a liszttől a bélbolyhok eltűnnek) és ez leépüléshez majd halálhoz vezethet.figyelj,sztem menj orvoshoz..
2011. jan. 15. 23:27
 9/10 A kérdező kommentje:
az orvos szerint a fogyókúra miatt alakult ki a lisztérzékenység. most a napokban voltam kontroll-on és azt mondta hogy most újra próbáljak liszteset enni csak kis mértékben hogy a szervezem szokja.
2011. jan. 16. 19:28
 10/10 A kérdező kommentje:
vagyis szervezetem szokja
2011. jan. 16. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!