Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírból fogyok, ugye?

Zsírból fogyok, ugye?

Figyelt kérdés
már negyedik hónapja diétázom, és egyre többet mozgok. a kajám 80%-a fehérje, legalábbis igyekszem. ugyan nagyon sok feleslegem van még, de észrevettem, hogy feszesebb lett mindenem. eddig 11 kg ment le. mikor befeszítem a karomat, nagyon jól érzem az izmaimat,és egyre kevésbé tudom megcsípni a hájamat, talán a karomon a legészrevehetőbb a változás, kezd löttyedt valami helyett egy karra hasonlítani. akkor most jól csinálom? ez lenne a cél a fehérje diétával? ha észrevehetően izmosabb vagyok(legalábbis sokkal jobban érezhető), és kevesebb a hájam, már ment le a testzsírszázalékomból is?
2011. jan. 15. 10:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom jól csinálod-e,de ugye nem koplaltál e miatt?
2011. jan. 15. 10:39
 2/10 A kérdező kommentje:
dehogyis, elég sokat ettem végig. egyedül az elején volt fura, hogy nem nassolok, és ettől éhesnek éreztem magam, de 1 hét alatt megszoktam
2011. jan. 15. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor ügyes vagy:)!De biztos szükséged van még a fogyásra?Vagy most már csak hogy megtartsd ezt a súlyt?
2011. jan. 15. 10:44
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, még ugyanennyit le szeretnék dobni, de a felével is nagyon elégedett lennék :) csak azt sajnálom, hogy nem mértem testzsírszázalékot, mert nagyon látványos a fogyásom, főleg ruhaméret mutatja
2011. jan. 15. 10:49
 5/10 anonim ***** válasza:
De azért figyelj rá nehogy többet fogyj a kelleténél:)teatömegindexedet is figyeljed!:).Én is most néztem meg és azt írja ideális de azért vagy 5kg én is szeretnék fogyni majd ha már egész jó idő lesz hozzákezdek futni:)
2011. jan. 15. 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Bár akkor már lehet hogy a soványnál kötök ki bár ez nem jó szerintem ez a testtömegindex megnézem egy másiknál!
2011. jan. 15. 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Á mindegyik mást mond :D..
2011. jan. 15. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Valószínűleg jó uton haladsz, a fogyás mértéke ideális, tehát zsírból kellett, hogy lemenjen. No, meg, ha látod a változást, akkor biztosan :). De ha részletezted volna, hogy mit mikor eszel, mit mozogsz, mennyit, és az adataid, akkor konkrétabbat is lehetett volna írni. Grt :)
2011. jan. 15. 11:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen,jól csinálod.Viszont az izmosság csak optikai dolog lehet.Mivel csökkent a testzsír ezért jobban kivehetőek az izmok.
2011. jan. 15. 14:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, ahogy leírtad, biztosan jó úton jársz.

Viszont az, hogy a táplálékod 80%-a fehérje, az azért nem annyira jó!

Van az orvosilexikon.hu-n egy napi kalóriakalkulátor, ott a kalóriaszükséglet mellett ki tudod számolni az otimális fehérje- szénhidrátarányt is!

2011. jan. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!