Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki ajánlana egy JÓ étrende...

Valaki ajánlana egy JÓ étrendet? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok. 16 éves vagyok. 165cm és 51kg.

ez most úgy tűnik pont jó.De igazából 3 kg-tól szeretnék nyárra megszabadulni.

nem tudok főzni, még a nagyon alapok közül is keveset.

olyan diétát szeretnék elkezdeni, ami egészséges és sikeres.

a suli miatt is nehéz beosztani az étkezéseket.

sportolni külön nem sportolok,de ha jobb idő lesz elmegyek futni,addig itthon rubint rékázom.

ha valaki tud otthoni gyakorlatokat is elfogadok,és kérlek írjatok az elképzelésemnek hasonló étrendet is.!

előre is köszi ha elolvasod.

2011. jan. 14. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tűnik jónak. Sovány vagy. A sovány és a jó nem ugyanaz, még ha sokan ezt hiszik is.
2011. jan. 14. 11:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy te kövér,nem kell neked fogynod.

70 -80 kiló fölöttieknek van ez a rovat,mármint a Fogyókúrák

2011. jan. 14. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

REGGELI(magas rozstartalom):

- 2 szelet barna kenyér ( 1 héten 2-3 alkalom) pulykasonka,paradicsom,paprika,uborka,retek

- esetleg rántotta szója-olíva-,mogyoróolajban elkészítve kizárólag fehérjéből,pulykasonkával,só nélkül.

- 5 perces főtt tojás ( 5 db. fehérjét) só és fűszerek nélkül

- 5%-os joghurt (müzli)

- müzli szeletek (pl.cerbona) 1-2 almával,naranccsal

EBÉD (fehérje és szénhidrát):

- 20dkg főtt csirkemell,pulykamell (vegetával ízesítve)

- hal (szójaolajban lehet sütni vagy Iglo hal)

- fehérrizs,barnarizs ( ha lehet inkább barna)

- főtt brokkoli,zöldbab,zöldborsó,karfiol,sárgarépa (frissen reszelve)

- főzelék-zöldbab,zöldborsó

- 25 dkg sovány túró 10-15 dkg olasz tésztával,kefirrel

- 25 dkg sovány túró 2 evőkanál mézzel

-túró turmix: 25 dkg túró,4dl tej 1-2 banán vagy 10-15dkg fagyasztott gyümölcs édesítővel vagy mézzel

- gyorsétterem: Burgerking: grillcsirke-szendvics light cola

KFC: csirkemell,káposztasalátával

Kínai étterem: vaslapon sült csirke rizzsel

- 2-3db 0%-os joghurt hamlettel

- 30-40 dkg gyümölcs hamlettel

+ szénsavmentes ásványvíz

UZSONNA:

-kefir,0%-os joghurt

- gyümölcs ( zöldalma,narancs,ananász,kiwi,eper,grapefruit,málna),a gyümölcsökből salátát is készíthetünk kizárólag akácmézzel

- fehérjeturmix (100%-os,vízzel higitva)

+ szénsavmentes ásványvíz

VACSORA(fehérje):

-főtt csiremell,pulykamell

- sült hal

- hullámsonka,paradicsom,paprika

- saláta/zöldségsaláta-uborka,káposzta,paradicsom,paprika,retek,répa-kefírrel vagy natúr joghurttal+Knor öntettel+szárnyashús

+szánsavmentes ásványvíz

FOLYADÉK: naponta min.4liter (ebből min.3l szénsavmentes víz a többi tisztitótea)

SÓ: naponta 1 teáskanálnyi tengeri só (minimális só fogyasztás)

CUKOR: SEMMI!!!!! helyette édesítő vagy méz

ZSIRADÉK: naponta 1-2 evőkanálnyi zsiradékot lehet felhasználni ételeink elkészítéséhez. (mogyoró,olíva,szója) .

én ezzel fogytam pár hónap alatt 75kg-ról 58ra és persze mozogtam minden nap. sok sikert

2011. jan. 14. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:

attól, hogy nem túlsúlyos még formálhatja a testét és étkezhet egészségesen!

Szerintem ne nézd a kilóidat, azt ilyenkor teljesen felesleges, már most sincs hideg, nyugodtan elmehetsz futni vagy járhatnál pl konditerembe is. Ott súlyzósedzéssel + aerobbal szépen meglehet formálni a testedet. Vagy tulajdonképpen akármit csinálhatsz, ami mozgás pl.: sétálj gyors tempóban ha mész valahova, vagy csak úgy kikapcsolódás képpen.

Étkezésről: ha megtanulsz normálisan táplálkozni, és rendszeresen mozogsz, akkor át fog formálódni a tested, hidd el. Nem tudom, hogy eddig miket ettél és mennyit, jó lenne ha leírnád. Gondolom ilyen dolgokkal te is tisztában vagy, hogy teljeskiörlésű lisztből készült pékárú, azt is csak reggel. Cukros üdítők/cukros tea elhagyása, de mégis sok folyadék. Csoki, nápolyi, keksz, chips, popcorn stb elhagyása. Sok zöldség, főleg fehérhúsok. Napi többször egyél keveset... tudod a szokásos :) időnként persze, ehetsz 1-1 kocka csokit vagy ilyesmi, de ne ez legyen az alapkoncepció, mert akkor már 1-1 táblát is szabad a végén :D

2011. jan. 14. 11:44
 5/5 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenkinek!(:

később keltem és nem volt időm reggelizni. ha most ebédre ettem egy kis tányér rizst és pulykasonkát az elfogadható?:D

délután meg reszelt répa vagy alma?

2011. jan. 14. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!