Narancsbőr kezelése?
sporttal!! Úszással, futással, szobakerékpár stb...
csakis ezekkel, a kencék, és "csodaszerek" semmit, de semmit nem érnek'
22L
Nagyon jó válaszokat írtak,a sok víz tényleg elengedhetetlen.Ha nincs is pénzed elmenni tornázni,edzésre járni,próbálj napi csak 15-20 percet rászánni arra,hogy kicsit mozogj.
Ha van rá lehetőséged akkor járj el futni ha nincs akkor esténként egy kis hasprés egy kis ,,táncikálás a szobádban" is segít. :)
Viszont! Nem igaz,hogy a krémek semmit sem használnak!!!! Én hiába jártam aerobicra,mióta krémet használok mellette csak azóta lett simább a bőröm és tűnt el a narancsbőröm... Már alig narancsbőrös a combom,mindenki észrevette,hogy milyen sima a bőröm! Nem reklámozni szeretném a krémet,de már több kérdezőnek írtam,hogy nekem nagyon sokat segített. Persze,elengedhetetlen a mozgás,de sokkal hatásosabb ha mellette bekened a problémás területeket. (és mellesleg amit én használok krémet nem is drága és nagyon sokáig elég 500 ml) Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!