Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tornával és haspréssel kapcs....

Tornával és haspréssel kapcs. Szeretnék kérdezni? (lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy elkezdtem tornázni pár napja Rubint Rékára, ugyanis szeretném formálni a combomat és a popsimat. Minden nap megcsinálok 40 percet belőle.

Az a kérdésem hogy ha a hasamat szeretném hogy laposabb legyen, akkor elég a torna mellett a hasprés? Mert sokan mondták hogy mozgás és zsírégetés nélkül nem fog lemenni a hasamról a fölösleg, de így sikerülne? Mit gondoltok?

Az étrendemen is próbáltam változtatni, kevesebbet eszem, este 6 után semmit, és a szénhidrátokat próbálom elkerülni.

Mi a véleményetek? Adnátok tanácsot?

előre is köszönöm :)

2011. jan. 12. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Valóban a hasra végzett gyakorlatoknak nincs zsírégető hatása,szinte alig éget kalóriát.Sőt,ha csak azt csinálnád diéta és valami kimerítő aerob edzés nélkül,még vastagodhatna is a zsírréteg alatt a rá épülő izomtól.

Ha mellette rendesen edzel és figyelsz a diétádban a fehérje-szénhidrát arányára,akkor sikerülni fog.

Egy irtózatos öngólt látok,ezt a 6 utáni téveszmét.

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__fogyasztoszerek__1..

2011. jan. 12. 23:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a Réka 20 perceseiből kettőt csináltam, és így hatásos volt. Mégpedig a popsi-comb-csípőt, és az egész alakosat. Ahol kellett a súlyzó, v fél literes üveg. A kettőt végig tornáztam, mellette hasprés, felülés, és sikerült lefogynom, a hasam is lapos lett.
2011. jan. 13. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!