Hétfő óta csinálok egy 2 hetes diétát amitől 7-10 kg kéne leadnom. Még csak 2 kiló ment le vmit én csinálok rosszul, vagy majd csak jövőhéten fog kevesebbet mutatni a mérleg? Csak én vagyok türelmetlen?
Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 19:38
11/19 anonim válasza:
Utolsónak: miért? A hozzászólások nagyon értelmesek voltak- már akkor, ha valakinek van értelme, hogy megértse őket...
12/19 anonim válasza:
Azért, mert ha a tuurbo diétát csinálja, az nem egészségtelen, én is azzal fogytam 11 kg-t két kör alatt, orvos találta ki. Itt meg osztják az észt, hogy káros, anélkül, hogy tudnák, miről van szó. Mellesleg pedig sértegesd a nénikédet.
13/19 anonim válasza:
Felelősségteljes orvos ilyet nem csinál. Te vagy az, aki a FogyasztóTündérben és a mágneses télapóban is hisz? :D
14/19 anonim válasza:
Jól van. Én ezzel a tuurbo diétával fogytam le, a Laura-félével, és nem híztam vissza azóta sem, de nem kell elhinni. Maradjatok szép kövérek!
15/19 A kérdező kommentje:
Melyik az a Laura féle?
2009. febr. 4. 14:47
16/19 anonim válasza:
Írd be a keresőbe normálisan hogy tuurbo diéta egy hosszú ú-val, és kijön a honlapjuk.
17/19 anonim válasza:
Mindent a fogyásért..:D:D
Ez a diéta az agysejteket is leépíti, úgy tűnik...
:D
Egy anyagcseréd van ugyan, de tedd tönkre azt is, legyél utána hízékony, mert mélyértelmű válaszoló osztja az észt, kollegái pedig annyit látnak, hogy 100 kiló egy nap alatt? Jujdejóóó!
:D:D
(Nem, nem vagyok szép kövér. Figyelem, mennyit eszem miből, mikor, és sokat mozgom. Ennyi.)
18/19 anonim válasza:
Neked nincs iq-d sajnos...én háromdiplomás nő vagyok, és szuperül nézek ki. Amit meg te itt fingogatsz, az lepereg. Csá.
19/19 anonim válasza:
..mert három diplomás létedre -írni bármit lehetsz- belül már közel sem nézel ki szuperül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!