Hétfő óta csinálok egy 2 hetes diétát amitől 7-10 kg kéne leadnom. Még csak 2 kiló ment le vmit én csinálok rosszul, vagy majd csak jövőhéten fog kevesebbet mutatni a mérleg? Csak én vagyok türelmetlen?
2 hét alatt egyetlen gramm zsír nem megy le egy normál fogyókúrában!!!
Ami lemegy, az víz és izom. 2 hét után kezdődne a zsírégetés.
Két hét alatt ez eléggé irreális szerencsére, mert a bőrödet teljesen tönkretenné egy-két iylen akció. Meg az anyagcserédet is..:S A kilókhoz, azaz a tested zsírtartalékaihoz akkor nyúl a szervezeted, ha aerob edzéseket csinálsz kb 3-4X1 órát/hét, közben a pulzusodat kb 130 alatt tartod: ha nagyon lihegsz, nem megy be elegendő oxigén, ami nélkül nincs fogyás.
Szénhidrát (kevés) reggel, gyümölcsök reggel és délutánig (a bennük lévő gyüm.cukor is hizlal kevés kivétellel, de a fruktóz lassan szívódik fel, tehát utána nem leszel éhes minta szénhidrátok és a répacukor után). Vacsorára edzés és zöldségek, ebédre sok fehérje, hogy ne izomból fogyj.
Zsírt szénhidrát nélkül nem tudsz megemészteni, hasmars lesz belőle.
Ha ezeket az alapokat tudod, akkor mindig kontroll alatt tarthatod a testsúlyodat, bármilyen diétát is választasz (ésszerű kereteken belül).
Edzés során az első fél órában még nem zsírt, hanem csak vércukrot bontasz- ezt jó tudni még.
Sok kitartást és sikereket Neked!
2 hét alatt ennyit lefogyni nincs értelme, mint ahogy az előttem szóló is mondta, nem történik zsírégetés, tehát nem a zsírból fogysz, csak izomból és vizet veszítesz. Régen én is bedöltem ezeknek a marhaságoknak, végigcsináltam a 10 napos léböjtöt, virult a fejem, hogy hú, lefogytam egy csomót, aztán 2 nap múlva minden visszajött, szal ezek a tűzoltó módszerek arra jók, hogy ha osztálytalálkozóra mész vagy esküvőd lesz, rövid időn belül látszódjon rajtad valami, de az csak ideig-óráig tart. És tönkreteszi a szervezetedet. Ha tartósan le lehetne fogyni 2 hét alatt, mindenki ezt a diétát csinálná, és nem lennének kövér emberek. De a fogyásért meg kell küzdeni, nincs mese, be kell vetni az akaraterőt kökeményen!
Sok sikert a fogyihoz, ajánlom az egészséges életmódot és a mozgást, nekem bevált.
2 hét alatt vizből lefogysz mondjuk 6 kg-ot, tegyük fel. Ez nagyon jól néz ki a mérlegen, azonban a környezetet nem fogja észlelni a változást, hiszen méretben nagyon kicsit csökken a tested. Azonban, ha te zsírból fogysz 6 kg-ot, nha ott már hihtetelen látványos a fogyás, minden nadrágod nagy lesz rád.
Neked kell eldönteni melyik a fontosabbb.
Petranova
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!