Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le heti 0.7 kg-ot?

Hogyan fogyjak le heti 0.7 kg-ot?

Figyelt kérdés

Hali!

23 eves fiu\ferfi vagyok, es az a problemam, hogy nem tudok lefogyni. Most 97kg vagyok es fel ev alatt szeretnek leadni 20kg-ot. Ezt a legegessegesebben a heti 0.7 kg leadassal tudnam biztositani. Csak nem tudom, hogyan, mert valahogy sehogysem sikerul. Amik meg nehezze teszik a dolgot, hogy husfeherje allergiam van, tehat nem ehetek hust, igy foleg tesztakat es fozelekeket eszem foetelnek. Sportolasra egyedul bicajozasra van lehetosegem, de ugy nez ki az nem eleg.

2011. jan. 7. 21:58
 1/4 A kérdező kommentje:
ja, a testtomegindexem most 31-32 korul mozog
2011. jan. 7. 22:00
 2/4 anonim válasza:
34%
böjtölj. 2 hétig nem eszel semmit, csak vizet iszol és eltünik a 20 kiló.
2011. jan. 7. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel férfi vagy, megkérdezném, biztos kell az a - 20 kg?! Nem lehet, hogy az a 97 kg, annak egy jó nagy része izom? Biztos látsz magadon annyi zsírt hogy az 20 kg legyen? Csak gondolj bele. Én először a - 10 kgot javasolnám, sok sporttal.

Bicajozz, gyalogolj ahová csak tudsz, ne menj autóval/tömegközl-sel. Futni, kocogni is eljárhatsz, haverokkal focizni, kosarazni, vagy beiratkozhatsz kick-boxra, küzdősportra. Menj konditerembe.

Azt mondják a heti 0,5-1 kg fogyás egészséges, szal a 0,7 kg még optimális.

Fehérjeforrások: tojás (összes esszenciális aminosav megvan benne), tejtermékek (vigyázz a zsírtartalomra! kerüld a főzőtejszínt, tejszínes dolgokat, cukros joghurtokat, tejfölt. A kefir, sovány sajtok, natúr joghurt remek fehérjeforrások.)

Főételnek a lencsét/sárgaborsót ajánlom, kölessel/barnarizzsel/barnakenyérrel, - mint egytálétel - ezt hívják fehérjekomplettálásnak, így teljes értékű fehérjéhez juthatsz. Tésztát hagyd el - kivéve ha durumtészta - a főzelékbe meg fehér liszt van, szal azt is hagyd el... egyél barnarizst, zöldségköretet a lencséhez/sárgaborsóhóz,hüvelyesekhez mint pl. bab.

2011. jan. 8. 09:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Igazan a 2. kommentnek orultem, sok info van benne :)
2011. jan. 9. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!