Fogyni szeretnék. Milyen elemekből áll egy diétás étrend?
Szia!
Neked is a GI-diétát tudom ajánlani:
Az egész a szénhidrátok felszívódásán alapul, szinte bármit ehetsz, csak a mennyiségeken kell változtatnod, a fehér kenyér és a cukor tiltólistás, de mindkettőt helyettesítheted (teljes kiőrlésű liszttel és édesítőszerekkel) és ha ezt megteszed, plusz lecsökkented a naponta elfogyasztott szénhidrát mennyiségét 200 grammra, sok zöldséget-gyümölcsöt eszel fehérjével kiegészítve, és sportolsz rendszeresen, tuti, hogy elkezdenek lefelé gurulni rólad a kilók. Ez a diéta hosszú távra szól, életmódváltást jelent, és a siker garantált! Olvasd el az oldalt amit linkeltem, részletesen leír mindent.
Hajrá! :)
Szia! Én is hasonlóan, mint az első válaszoló, szénhidrát csökkentést javasolok! Én 3 hónapja kezdtem el Norbi Update szerint étkezni, és több mint 10 kg-t fogytam éhezés, és sanyargatás nélkül egészségesen! Elhagytam a lisztet, tésztákat, krumplit,cukrot, zsirt! Sok fehérje (hús, tejtermék, tojás) és sok zöldség!
Keress rá a neten a diétára, rengeteg sikersztorit találsz!
Nekem azért vált be, mert az első néhány napban má jelentős súlytól szabadultam meg, és azóta is szépen lassan mennek lefele a kilók!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!