Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit sportoljak telen?

Mit sportoljak telen?

Figyelt kérdés

Szoval... kb. 4 honapja jarok "fitnesszre",de most lefujva mert nem allunk ugy anyagilag. Itt volt a Karacsony, Sziveszter...es nagyon ellustultam... egyfojtaba probalom magam formaba hozni,de nem megy. 2 kg fel is jott. Gondoltam arra is,hogy menjek futni...de ez kizarva, mert kb. fel ora kinnt ulestol is tiszta piros lessz a fejem. :)) Hideg van kinnt ehhez... Ott vannak az otthoni gyakorlatok,de azzal ugy vagyok,hogy hiaba csinalom oket,hogyha nem mozgok semmit,csak tornazok... Gondoltam meg a szobabiciklire... az is elfogadhato, nem? Vannak meg mas otleteitek,hogy mit 'sportolhatnek'?

Csak azert irtam igy ki a kerdest, mert maskepp nem engedte. :)

2011. jan. 6. 16:43
 1/7 anonim válasza:
sztem az otthoni torna 10x értelmesebb mint a szobabicikli... de am ott van sok terem sport: talajtorna, röplabda, foci, stb...
2011. jan. 6. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző: mi a bajod a szobabiciklivel? Egyik LEGJOBB zsírégető, ha normálisan csinálja az ember. Én szobabiciklizek, fogytam már 20 kg-t, de amikor itthon tornáztam, akkor semmit sem :)) Na vajon melyik a hatásosabb...
2011. jan. 6. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:

Koszi. :)

Utolso:

Hany kg-rol indultal, es mennyi vagy most? Kb. hany percet bicikliztel naponta?

2011. jan. 6. 17:50
 4/7 anonim ***** válasza:

100 kg-ról indultam.

Napi 35-45 perc, 32km/h sebességgel, 2-3as ellenálláson (össz 8 van)

2011. jan. 6. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:

aha... amugy nem varok 'hatalmas' dolgokra...csak zavar,hogy alig lehet csinalni valamit,mert amugy mindig fitt vagyok.

Amugy gratulalok neked, csak igy tovabb. :)

2011. jan. 6. 18:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Bármit, amit tudsz. Van aki kosarazni is tud télen, van aki teniszezni is, van aki még úszni is. A jelenben már lehetőséged van szinte bármit sportolni akár télen is.
2011. jan. 6. 20:05
 7/7 Krisz85 ***** válasza:

Egyrészt vitába szállnék ezzel a kinn hideg van a futáshoz dologgal, látszik nem futottál még nyáron 35 fokban délután. Menj majd ki, meglátod télen sokkal jobb futni mint nyáron csak felszerelés és ruházat kérdése a dolog, ami tudom pénzbe kerül, ezért ha más nincs szerintem inkább csinálj valami fitness DVD-t TV-tek csak van, esetleg PC.

Az formában tart tavaszig amikor már futhatsz is és nem fogsz fázni.

2011. jan. 6. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!