Mit sportoljak telen?
Szoval... kb. 4 honapja jarok "fitnesszre",de most lefujva mert nem allunk ugy anyagilag. Itt volt a Karacsony, Sziveszter...es nagyon ellustultam... egyfojtaba probalom magam formaba hozni,de nem megy. 2 kg fel is jott. Gondoltam arra is,hogy menjek futni...de ez kizarva, mert kb. fel ora kinnt ulestol is tiszta piros lessz a fejem. :)) Hideg van kinnt ehhez... Ott vannak az otthoni gyakorlatok,de azzal ugy vagyok,hogy hiaba csinalom oket,hogyha nem mozgok semmit,csak tornazok... Gondoltam meg a szobabiciklire... az is elfogadhato, nem? Vannak meg mas otleteitek,hogy mit 'sportolhatnek'?
Csak azert irtam igy ki a kerdest, mert maskepp nem engedte. :)
Koszi. :)
Utolso:
Hany kg-rol indultal, es mennyi vagy most? Kb. hany percet bicikliztel naponta?
100 kg-ról indultam.
Napi 35-45 perc, 32km/h sebességgel, 2-3as ellenálláson (össz 8 van)
aha... amugy nem varok 'hatalmas' dolgokra...csak zavar,hogy alig lehet csinalni valamit,mert amugy mindig fitt vagyok.
Amugy gratulalok neked, csak igy tovabb. :)
Egyrészt vitába szállnék ezzel a kinn hideg van a futáshoz dologgal, látszik nem futottál még nyáron 35 fokban délután. Menj majd ki, meglátod télen sokkal jobb futni mint nyáron csak felszerelés és ruházat kérdése a dolog, ami tudom pénzbe kerül, ezért ha más nincs szerintem inkább csinálj valami fitness DVD-t TV-tek csak van, esetleg PC.
Az formában tart tavaszig amikor már futhatsz is és nem fogsz fázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!