Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a mai...

Mi a véleményetek a mai tápanyag-bevitelemről?

Figyelt kérdés

174cm/72kg (bár egy kicsit már fogytam sztem, de még nem mértem), 20.L

1550 kcal, 80g fehérje, 30g zsír, 220g szénhidrát. az utóbbi szerintem nagyon sok :S bár mind lassan felszívódó, és a legtöbbet reggelire ettem, vacsira csak 10 g maradt, azok is zöldségekből. a nap során kb 2500 kcal-t égettem el (van spec honlap, ahol be lehet írni h mit csináltál meddig és kiszámolja).

szóval az energiamérleg gondolom jó, a többivel hogy állok?

(mivel vizsgaidőszak van, és sokat tanulok, úgy érzem kevesebb szénhidráttal nehezebben megy a tanulás).

2011. jan. 5. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

itt meglátos, hogy sok vagy nem :)

2011. jan. 5. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem rossz,de ha gyorsítani szeretnéd,nyugodtan ehetsz több fehérjét 120-140grammot,főleg ha sportolsz mellé.A többlet kalt meg a ch-ból csökkented.

Estére meg cseréld le a zöldséget sovány túróra folyékony édesítővel.

2011. jan. 5. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:

*Estére meg cseréld le a zöldséget sovány túróra folyékony édesítővel.

Szerintem meg ne cseréld le. 2 nap múlva hányni fogsz a túrótól. A fogyókúra nem a szenvedésről szól, hanem a normális táplálkozásról. Az édesítő meg nemcsak egészségtelen, hanem hízlal is. Ha lehet, inkább kerülni kell az édeset, mert cukrot ugye nem lehet használni, az édesítőt én pedig meg nem enném most már. Egyszer próbáltam, úgy tönkretette a hajamat, hogy 2 év kellett, mire helyrejött (=nem csöpögött a zsírtól 1 nap után).

Azt csak csendben jegyzem meg, hogy dietetikusok javasolják, hogy este fogyasszunk KEVÉS, lassan felszívódó szénhidrátot, hogy ne ébredjünk farkaséhesen.

Ráadásul a kérdező tanul!

2011. jan. 6. 09:16
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2011. jan. 6. 11:00
 5/5 anonim válasza:

Én úgy hallottam, hogy este zöldséget kell enni. Egyébként velem is így van, és sok helyen hallottam, hogy ha este eszünk, akkor farkas éhesen kelünk, de ha lefekvés előtt jóval nem eszünk, akkor másnap reggel sem kívánjuk annyira. Ez miért van? Ha este lefekvés előtt eszek valamit, úgy ébredek, hogy szétmegy a hasam az éhségtől.

Amúgy bocsi az offért. :-)

2011. jan. 6. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!