A zöld tea segít a fogyókúrában? És ha igen, hogy kell elkészíteni?
Figyelt kérdés
Nem elsődleges megoldásnak gondom, mellette helyre rakom az étrendemet.2011. jan. 5. 20:41
1/4 anonim válasza:
méregtelenít,és vizet hajt,de emeli a vérnyomást és megdolgoztatja a vesét,úgyhogy vigyázz vele!
úgy készítsd el mint egy sima gyümölcsteát,de cukrot ne tegyél bele,méz vagy citromlé jöhet,és vannak gyümölcsízű filteres zöld teák is.
2/4 anonim válasza:
Igen használ, csak tényleg vigyázz vele, mert nagyon meghajthat. És ahogy előttem irták, cukor nélkül ugyanúgy készited el. Naponta inkább csak 1 bögrével igyál, max 2:D
3/4 anonim válasza:
Nem segít.Vizet hajthat,de testzsírt nem csökkent.
4/4 anonim válasza:
Szia! Én nekem egyetemen azt tanították mindig hogy sohasem szabad forró vízbe áztatni a filtert mert akkor a hatóanyagok tartalom nem lesz a megfelelő és két percnél és a filtert sohasem szabad benne hagyni a teába csak amíg áztatod mert ha benne hagyod toxikus anyagok válhatnak ki ami sokkal károsabb az egészségre mintha nem ittál volna semmit. Egyébként a zöldtea nem csak zsírégető hanem erősíti az immunrendszert, tisztítja a vért energikusabbá tesz.
De olvasd ezt el biztosan érdekesnek találod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!