Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem megy mikor mindent...

Miért nem megy mikor mindent megteszek?

Figyelt kérdés
Problémám lényege,hogy egyszerűen nem mennek le a kilók. Például tegnap ettem reggelire 1 szelet Norbi kenyeret szalámival, ebédre egy kis adag (értsd fél maréknyi) durum tésztából túrós tésztát tejföllel (persze zsírszegény), vacsorára egy fél merőkanál frankfurti levest, meg még egy szelet Norbi kenyeret sonkával. Mellette 1 km-t futok naponta ami tudom így leírva nem sok, de 100 kilóval higgyétek el igen. Ennek ellenére még híztam. Egyszerűen nem tudok ennél kevesebbet enni, nem tudom már,hogy mit csinálok rosszul. Vagy hogy hogyan élnek és esznek akkor azok az emberek akik egészségesen élnek, vagy pedig normális testalkatúak. Szerintetek?
2011. jan. 5. 18:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Rendben van megpróbálom a sima sétát,de jelzem a futás is kb 30 percembe telik. Krumplit, sima fehér kenyeret, cukrot, fehér lisztet évek óta ne láttam. Az étkezéseim nagy részében van valami fehérje, tojás, hús, viszonylag sűrűn előfordul hal is mivel szeretem. Általában barna rizzsel vagy durum tésztával,de van hogy csak zöldséggel eszem. Reggelire mindig van kenyér Norbis vagy teljes kiőrlésű amelyikhez hozzájutok. Zöldség szinte minden étkezésnél van és a gyümölcsöt is imádom úgyhogy naponta eszem valamit. A helyzet az,hogy valóban nem 2 hét alatt híztam meg és pont ezért az évek során már sok mindent kipróbáltam átgondoltam. Lehet,hogy magyarázkodásnak tűnnek a válaszaim, de higgyétek el,hogy csak megoldást próbálok keresni, és kevés olyan módszer vagy tipp van amiről ne lenne tapasztalatom.
2011. jan. 5. 19:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Tönkrevágod a térdeid a futással. 1-2 év múlva járni se fogsz tudni, ha folytatod-

Csak ennyit akartam.

2011. jan. 5. 19:10
 13/20 A kérdező kommentje:
Ok, értettem nem futok, bár terveim szerint egy év múlva már legalább 20 kilóval könnyebb leszek, de megjegyeztem. Igazad van. Szobabicikli mehet az van itthon, de nyomja a fenekem. Ha azzal biciklizek ugyanennyit az jó?
2011. jan. 5. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:
A szobabicikli is tökéletes. De nyugodtan kombinálhatod a sétával. Ha a futás 30 perc (wtf), akkor inkább sétálj többet. A zsírégetéshez ugyanis idő kell, eleve csak 20 perc után indul be. Ráadásul te edzetlen vagy, neked valószínűleg a futás túlzottan felviszi a pulzusod, ami már nem zsírégetés, hanem kardio.
2011. jan. 5. 19:16
 15/20 anonim ***** válasza:

Kb 2 hétig fogja nyomni, utána meg se érzed.

Kb 30km/h sebességgel tekerd, kis ellenálláson, 40 percig.

2011. jan. 5. 19:27
 16/20 A kérdező kommentje:
30km/h kis ellenállás 40 perc minimum. ok. És szerintetek nagyjából ennek így mikor lesz eredménye?
2011. jan. 5. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Háát azért biciklifüggő az. Lehet elég lesz 20 km/h is. :) Az a lényege, hogy a pulzusod végig olyan 110 körül legyen. Eredmény? Soká. Egyébként hetente max 1 kiló az egészséges és normális. DE, ha az első hetekben nem tapasztalsz változást, ne add fel! Hisz ahogy írtad, elhízni sem 1 hónap alatt híztál. Egyébként hogy legyen viszonyítási alapod, én van, hogy 1 hónap alatt felszedek 5 kilót, de leadni már nem tudom, csak dupla vagy triplaannyi idő alatt. Ez van. :)
2011. jan. 5. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hónap után izmosabb lett a lábam, vékonyabb,mert ugye zsír is ment le róla, a csípőmön is kevesebb, hasam is kisebb.. :)
2011. jan. 6. 06:00
 19/20 A kérdező kommentje:
Ha látom,hogy van értelme akkor csinálom, nyilván nem egy hét alatt fogom látni, de pl egy hónap alatt már azért kéne.
2011. jan. 6. 09:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Ne add fel, akkor se ha nem nagyon fog látszani. Nekem 2 hónap után látszott látványban, súlyban is.
2011. jan. 6. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!