Miért nem megy mikor mindent megteszek?
Figyelt kérdés
Problémám lényege,hogy egyszerűen nem mennek le a kilók. Például tegnap ettem reggelire 1 szelet Norbi kenyeret szalámival, ebédre egy kis adag (értsd fél maréknyi) durum tésztából túrós tésztát tejföllel (persze zsírszegény), vacsorára egy fél merőkanál frankfurti levest, meg még egy szelet Norbi kenyeret sonkával. Mellette 1 km-t futok naponta ami tudom így leírva nem sok, de 100 kilóval higgyétek el igen. Ennek ellenére még híztam. Egyszerűen nem tudok ennél kevesebbet enni, nem tudom már,hogy mit csinálok rosszul. Vagy hogy hogyan élnek és esznek akkor azok az emberek akik egészségesen élnek, vagy pedig normális testalkatúak. Szerintetek?2011. jan. 5. 18:10
1/20 anonim válasza:
ne a norbi szarságokra esküdj...tudod az a baj h például aznap is amit leírtál.tényleg keveset ettél...nagyon.de SEMMI zöldséget és gyümölcsöt nem ettél!!azokra kéne helyezni a hangsúlyt.figyelj,ha érdekel,és tényleg le szeretnél fogyni akkor olvasd el a testkontroll című könyvet.az nem fogyókúra,hanem életmód.tényleg ajánlom!
2/20 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem írni,hogy mindennap eszek egy narancsot ( egyrészt imádom másrészt egészséges) meg a kenyerekben mindig van valami zöldség, szendvicset zöldség nélkül nem tudok enni. Testkontroll ide vagy oda ennyi kajától mindenképpen fogynom kellett volna, ha eszek mellé két karfiolt sem hiszem,hogy jobban lett volna.
2011. jan. 5. 18:28
3/20 A kérdező kommentje:
A könyvnek természetesen utána nézek, veszíteni valóm gyakorlatilag nincs.
2011. jan. 5. 18:28
4/20 anonim válasza:
Mennyi ideje csinálod?
Mert ha 1-2 hete, akkor ne várj csodát, meghízni se 2 hét alatt híztál meg. Kitartás:) A futás meg jó, ha a kg-k mennek lefele, emelheted a távot. Hajrá:)
5/20 A kérdező kommentje:
December eleje óta csinálom.
2011. jan. 5. 18:43
6/20 A kérdező kommentje:
Nem is várok csodát,de egy hónap éhezés meg fagyoskodás ( a futásnál) után már illene,hogy legalább ne hízzak.
2011. jan. 5. 18:43
7/20 anonim válasza:
Eleve kb semmi fehérjét nem eszel, hanem csak szénhidrátot, ami nem túl jó ilyenkor. A kenyeret pl este el lehet felejteni...1 km futás, ne haragudj, de lóf@sz, 100 kilóval eleve nem is ajánlott futni. Sokkal többre mennél, ha minden nap sétálnál 1 órát, jó tempósan, hogy elfáradj tőle.
8/20 A kérdező kommentje:
Az én futás, hogy is mondjam... inkább gyors séta, ez a kaja a tegnapi kajám konkrétan egyébként húsfüggő vagyok.
2011. jan. 5. 18:55
9/20 anonim válasza:
Jó, hát ha ilyen biztos vagy benne hogy mindent jól csinálsz, akkor minek írsz ki kérdést? :D Még1szer mondom: ne próbálj futni, sétálj min 40 percet, ha megy akkor 1 órát! Ennyit bírnod kell!
10/20 anonim válasza:
Én avval fogytam 23 kg-t, hogy rengeteg húst, zöldséget és gyümölcsöt fogyasztottam. Száműztem a kenyeret, krumplit, tésztát, rizst.
Sok husi salival.
Vagy pl. Gulyás leves krumpli nélkül.
Gyros tál pita krumpli nélkül.
Marha pöri párolt káposztával.
A levesekbe nem tettem krumplit és nem rántottam be őket, hanem inkább úgy tettem fel mint a pörköltet.
Pl. a karfiol levesnél
A legtöbb kaját átvariáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!