Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem ihat kávét aki...

Miért nem ihat kávét aki fogyózik?

Figyelt kérdés

Egyik oldalon azt hallom egészséges, a másikon meg nem. Most akkor ihatok vagy nem?

megjegyzés: napi 1-2 csészével iszom kávét, cukor nélkül és napi kb 3-4 liter vizet.

2011. jan. 4. 11:08
 1/6 anonim ***** válasza:

a télen megvásárolt paradicsom se egészséges de mégis megesszük, na így van a kávéval is

én fogyózok, és a napi kávém meg van, néha egy kis tejjel, amikor már kéne valami édes

és még annyit, hogy én úgy tudom, hogy gyorsítja az agyagcserét

2011. jan. 4. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem butaság, hogy nem ihat. A kávé felgyorsítja az anyagcserét, ami segíti a fogyókúrát.
2011. jan. 4. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Cukor nélkül miért ne ihatna? Anyagcsere gyorsító és vízhajtó hatással bír, emellett az üres feketekávéban nincs semmi kalória. Ettől függetlenül én pici tejjel és édesítővel iszom, hogy finom is legyen. A fogyókúra minél inkább aszketikus, minél szélsőségesebben korlátozó, annál inkább van kudarcra ítélve. Én szoktam enni egy-egy falat csokit, vendégségben egy pogácsát, mégis fogytam 20 kilót fél év alatt. Alapvetően a mindennapokban kerülöm a finomított szénhidrátokat, de egy-egy falat belefér.
2011. jan. 4. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Vmi olyasmit olvastam, hogy akinek narancsbőre van, ne igyon koffeines italokat. Ha erről tudtok vmit légyszi szóljatok hozzá.

2011. jan. 4. 13:17
 5/6 Cass90 ***** válasza:

Ésszerű keretek között fogyasztva -szerintem- még jót is tesz. 1-2 csésze pont megfelelő, gyorsítja az anyagcserét, de az tényleg nem jó ha valaki fogyni szeretne, és így pótolja az energiát ételek helyett.

Cukor nélkül, feketén - aki így is szereti.

Aki nem, nos... szerintem egy kis tej még nem árt.

Én néha csinálok melange-t is :D De csak ha olyan hangulatom van. Utána kb. egész délelőtt elvagyok, nem leszek éhes.

2011. jan. 4. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan igyál meg napi 2 csészével, tele van anioxidánsokkal, serkenti az anyagcserét, vízhajtó és az agyad is jobban működik!

Én tejjel szoktam, úgy nem szívódik fel hirtelen, hanem fokozatosan.

Amúgy totál fogyókúrás, ha cukor nélkül iszod!

2011. jan. 4. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!