Képeken nagyon vastagnak látom a felső karomat. Lehet ez ellen tenni valamit?
én mikor 165/56 kg voltam, szintén vastagnak találtam a karomat, a képeken, de élőben a tükör előtt ezt nem láttam.
Aztán elkezdtem fogyózni/edzeni (sokszor kifejezetten karra), és már mikor megindult a fogyás (-1kg) láttam, hogy valójában is problémák voltak ott, csak tükör előtt ez nem mindig észrevehető, mert akaratlanul is úgy fordulsz, hogy az kisebbnek tűnjön (például próbálj egy kicsit srégen fordulni, é máris ott a valóság.
Mos 43 kg vagyok és a karom szép sima, és feszes:) Többet már nem is szeretnék fogyni:)
L/19
Bocsánat nem 43, hanem 53 kiló vagy:$
(előző voltam)
Már azt hittem hogy ilyen sokat le tudtál adni:p és milyen edzést végeztél/végzel, elmondanád?
habár rengeteg dolgom van és lesz mostanában, mégis szeretnék én is erre fektetni egy kis időt. Fogyózni nem akarok, különben jól érzem magam, csak ez zavar.
Én se akartam különösebben fogyni, meg hát annyit nem is adtam le, de jó így:)
Én Rubint Rékát csináltam, volt egy azt hiszem 2007-es dvdje, azon volt 4 különböző testtájra, 4 különböző gyakorlat, én abból csináltam a felsőtestet, persze súlyzó nélkül, mert nem akartam túl izmos lenni. Mellette mozogtam mindenfélét, és figyeltem rá, hogy kevesebbet egyek. 1-2 hónap volt az egész.
Amúgy idő szempontjából elég jó, mert 20 perces a gyakorlat.
Ha érdekel innen le tudod tölteni, csak meg kell keresni. Azt hiszem Napi 20 perc a címe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!