Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Képeken nagyon vastagnak...

Képeken nagyon vastagnak látom a felső karomat. Lehet ez ellen tenni valamit?

Figyelt kérdés
Különben nem vagyok vastag, 20 éves 165cm és 55 kiló.
2011. jan. 3. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hátrateszed a kezed, ha fotóznak
2011. jan. 3. 16:02
 2/12 anonim ***** válasza:
fiú/lány vagy?
2011. jan. 3. 16:05
 3/12 A kérdező kommentje:
Jah, lány:))
2011. jan. 3. 16:22
 4/12 anonim ***** válasza:

én mikor 165/56 kg voltam, szintén vastagnak találtam a karomat, a képeken, de élőben a tükör előtt ezt nem láttam.

Aztán elkezdtem fogyózni/edzeni (sokszor kifejezetten karra), és már mikor megindult a fogyás (-1kg) láttam, hogy valójában is problémák voltak ott, csak tükör előtt ez nem mindig észrevehető, mert akaratlanul is úgy fordulsz, hogy az kisebbnek tűnjön (például próbálj egy kicsit srégen fordulni, é máris ott a valóság.

Mos 43 kg vagyok és a karom szép sima, és feszes:) Többet már nem is szeretnék fogyni:)

L/19

2011. jan. 3. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:

Bocsánat nem 43, hanem 53 kiló vagy:$

(előző voltam)

2011. jan. 3. 18:01
 6/12 anonim ***** válasza:
*vagyok
2011. jan. 3. 18:01
 7/12 A kérdező kommentje:

Már azt hittem hogy ilyen sokat le tudtál adni:p és milyen edzést végeztél/végzel, elmondanád?

habár rengeteg dolgom van és lesz mostanában, mégis szeretnék én is erre fektetni egy kis időt. Fogyózni nem akarok, különben jól érzem magam, csak ez zavar.

2011. jan. 3. 18:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Én se akartam különösebben fogyni, meg hát annyit nem is adtam le, de jó így:)

Én Rubint Rékát csináltam, volt egy azt hiszem 2007-es dvdje, azon volt 4 különböző testtájra, 4 különböző gyakorlat, én abból csináltam a felsőtestet, persze súlyzó nélkül, mert nem akartam túl izmos lenni. Mellette mozogtam mindenfélét, és figyeltem rá, hogy kevesebbet egyek. 1-2 hónap volt az egész.

Amúgy idő szempontjából elég jó, mert 20 perces a gyakorlat.

Ha érdekel innen le tudod tölteni, csak meg kell keresni. Azt hiszem Napi 20 perc a címe.

[link]

2011. jan. 3. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát talán tényleg rosszul álltál a tükör előtt:/
2011. jan. 3. 18:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Napi 10 perc relax and tone vajon segítene?
2011. jan. 3. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!