Mondjátok már meg hogyan tudnék leadni a pocimból?
Figyelt kérdés
Időm van tornázni, kedvem,. kitartásom minden de akkor adjatok már egy linket ahol leírja hogy mit tegyek egy nap. Vagy mondjétok ti el de akkor részletesen kérlek ne csak annyit hogy mozogj. Nem érdekel ha több helyről fogyok, tudsom nincs olyan hogy csak egyetlen helyről,de ez nem akadály csak a hasam menjen már le ... Nem sürgetés nekem van időm nyárig, de már tettem fel kérdést és háát...Na mindegy várom a válaszokat, köszi előre is :*2009. jan. 27. 19:17
1/1 anonim válasza:
Én sportolásnál beszoktam fóliázni a hasamat,tudom elég vicces,de sokkal jobban izzadsz úgy:D
Persze lehet kapni erre speciális hasszorítókat is,de nekem arra sajna nincs pénzem,de ez is bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!