Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van esélyem, hogy megint lesz...

Van esélyem, hogy megint lesz olyan mellem, mint annó?

Figyelt kérdés

Anorexiás voltam, és nagyon zavar, hogy alig van mellem, egyik melltartóm, ami A kosarú, még mindig nagy egy picit... De már nem nagyon, szóval kb. jó...

Régebben pedig elvileg tök nagy mellem volt és áá...

Akkoriban voltam kb. 47 kg, most vagyok olyan 43 kg körül, rosszabb napjaimban 38 kg voltam az 160 cm-s magasságomhoz.

Idegesít, hogy elől deszka hátul léc vagyok... =S (nem annyira azért, mert van fenekem már, meg azért mellem is, de zavar nagyon, hogy nincs mellem...)

2010. dec. 30. 20:37
 1/2 anonim válasza:
ha felszedsz Pár kilót..akkor
2010. dec. 30. 21:37
 2/2 anonim válasza:
Én egyszer voltam olyan beteg(mononukleózisom volt), amikor nagyon sokat lefogytam és minden nadrág lötyögött rajtam és hát megijedtem h már sose lesz olyan szép kerek popóm, de aztán szerencsére visszajött, úgyh szerintem idővel biztos meg fogsz hízni! Ne aggódj! :)
2010. dec. 30. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!