Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most van esélyem, vagy megint nincs?
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akit 2 éve a gólyatáborban láttam és nagyon bejött.Elkezdődött a suli, eltelt pár hét és az ebédlőben újra találkoztunk.Volt nálam egy yoghurt és gondoltam úgy kezdeményezek, hogy odaadom neki,hát nem fogadta el, de azért rám mosolygott.Ez erőt adott egy újabb kísérletre.Az egyik csaj barátom vele járt egy osztályba és tőle érdeklődtem infókért,így megkérdeztem,hogy van-e valakije, hát szerencsére nem volt és azt is elmondta, hogy egy alacsony, aranyos srác jön be neki.Magamra ismertem és hihetetlenül boldog voltam,az elkövetkezendő pár napban kerestem a társaságát, és pont akkor, amikor oda mentem volna hozzá, előlépett a "csaj barátom" és elmondta, hogy ne csináljak hülyeséget,mert nem rólam van szó.Hát kicsit kiakadtam és rohadtul letörtem, talán mert akkor voltam először szerelmes/utasítottak vissza? Nem tudom.Eltelt 2 év,az évek alatt megedződtem csaj ügyileg és kivel van Olaszom? A csajjal, akiért oda voltam.Sajna hülyét csináltam magamból, valószínűleg a csaj miatt és mindenki rajtam röhögött ma, de megérte, mert mikor jöttem vissza a táblától rám mosolygott,CSAK Ő.Na és akkor most felteszem a kérdést,eltelt 2 év, van esélyem, vagy megint megtörök? 17F2011. szept. 6. 22:14
1/2 anonim válasza:
Ha a lánynak bejössz, azt megpróbálja a tudtodra adni. Ahhoz, hogy egy kapcsolat működjön két ember kell. (megszerezni, csak fél munka) Szerelmes vagy a lányba, biztos észre vetted volna, ha közeledni próbál hozzád. Egy mosoly... akármi lehet. Nyilván tetszik neki, hogy hódított. Össze lány hiú. Ennél jobban kéne akarnia. Szerintem nem jössz be a csajnak. Jobb, ha kiszeretsz belőle. De fiatal vagy, ebben a korba ismerkedni kell. Tapasztalatokat szerezni. Járni a csajokkal, nem egyel foglalkozni 2 éven át. Csak hát mondani könnyű...
2/2 A kérdező kommentje:
Okés, köszi
2011. szept. 7. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!