Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány kikosarazott akkor már semmi esélyem? Akkor sem ha fél évig nem beszéltünk és most megint találkozgatunk?

Figyelt kérdés
Lehet hogy csak az ő részéről csak mint barátok találkozgatunk. :S nem tudom, de ha nincs esélyem akkor nem próbálkozok be megint nagyon rossz volt az első kosár is tőle vagy ne dumába próbálkozzak hanem csókoljam meg egyszer csak? Avval meg lehet hogy mindent elrontanék még ha kezdett is irántam érdeklődni. Én 20/F ő visszahúzódó 20/L
2010. jún. 18. 08:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tesó! Legyen már benned tartás! Tudod hogy engem hányszor kosaraztak ki? És mit csináltam fogtam magam lekoptam. Ez jobban zavarja őket mintha futnál utánuk. Ne tedd ki magad ennek, kikosarazott hát kikosarazott, legyen benned tartás.

Aki egyszer megtette az másodszorra is megfogja, fölösleges.

2010. jún. 18. 09:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, ennél a lánynál hogy van, mert azt írtad, fél éve történt a ksoár, azóta pedig újra találkozgattok...

De engem egyszer randira hívott egy ismerősöm, nagyon szépen elmondtam neki, hogy sajnálom, de..., mondta, jó, azt hittem ezzel lezártuk. Ezutáni fél évben viszont folyamatosan próbálkozott, másodszor is finom voltam vele, de a harmadik-negyedik-ötödik... stb ilyen megnyilvánulásánál már keményebben mondtam meg neki, hogy legyen szíves fogja már fel, hogy még mindig nem akarok tőle semmit. De ez sem tántorította el, ugyanúgy folytatta. És nem adtam neki félreérthető jeleket, direkt próbáltam kerülni, mert rettegtem, mikor hív el megint. És ezzel csak azt érte el, hogy nagyon megutáltam, és már irritál a közelsége.

20L

2010. jún. 18. 09:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Én ezt értem csak azt nem h akkor miért találkozgatunk miért kedvesés miért hagyja a simit meg a bújást? Ha nem lenne több mint barátság akkor ezt hagyná?
2010. jún. 18. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem véletlenül kosarazott ki. Barátként gondol rád. Szerintem a legkellemetlenebb dolog egy lány életében amikor valakinek megmondja hogy NEM, de az illető még mindig reménykedik, kombinál. Nehogy megcsókold csak úgy! Akkor még a barátság"kezdemény"nek is vége lesz!
2010. jún. 18. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó barátság = ez. DE FOGD MÁR BANYEK LEGYEN MÁR BENNED TARTÁS! KIKOSARAZOTT KÉSZ VÉGE. HAGYD A FENÉBE! MAJD RÁJÖSSZ hogy futsz utána és még nagyobb pofára esés volt hogy Rampard bácsi megmondta hogy HAGYD A FENÉBE!
2010. jún. 18. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor szerintem finoman kérdezz rá. igazából neki kéne lépnie, ha kikosarazott, és meggondolta magát. de ha nem, akkor meg nagyon hülyeség, amit csinál.
2010. jún. 18. 09:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha simit meg bújást enged, akkor már rég meg kellett volna csókolni. Ne legyél nyuszi, mindent ő csináljon? Ha tutyimutyi vagy elszalasztod. Csókold meg, és majd meglátod. Egy igazi férfi kibír, egy két három, akármennyi kosarat, és nem lesz utána sem nyúlbéla. Ha meg egy kosártól kivagy, akkor nem vagy igazi férfi.
2010. jún. 18. 09:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Nah de várjál mert amikor az első kosarat adta akkor még anno ő karolt át ő ült az ölembe + nyaki puszi is volt SŐT egy két tali utánaz ágyamba is befeküdt aztán meg megakartam csókolni ő meg rázta fejét utána való nap hívtam és arra azt mondta hogy nem akar hülyíteni nem tudja h akar-e kapcsolatot inkább hagyjuk... Most meg mondjuk egymás mellet fekszünk filmezünk elmegyünk kutyázni puzzlézunk (ekkor bújtam hozzámeglepődött , de nem húzta el magát):P
2010. jún. 18. 09:22
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Rá fogsz b... . Nem lesz belőle semmi, csak hülyít.
2010. jún. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!