Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány kikosarazott akkor már semmi esélyem? Akkor sem ha fél évig nem beszéltünk és most megint találkozgatunk?
Tesó! Legyen már benned tartás! Tudod hogy engem hányszor kosaraztak ki? És mit csináltam fogtam magam lekoptam. Ez jobban zavarja őket mintha futnál utánuk. Ne tedd ki magad ennek, kikosarazott hát kikosarazott, legyen benned tartás.
Aki egyszer megtette az másodszorra is megfogja, fölösleges.
Én nem tudom, ennél a lánynál hogy van, mert azt írtad, fél éve történt a ksoár, azóta pedig újra találkozgattok...
De engem egyszer randira hívott egy ismerősöm, nagyon szépen elmondtam neki, hogy sajnálom, de..., mondta, jó, azt hittem ezzel lezártuk. Ezutáni fél évben viszont folyamatosan próbálkozott, másodszor is finom voltam vele, de a harmadik-negyedik-ötödik... stb ilyen megnyilvánulásánál már keményebben mondtam meg neki, hogy legyen szíves fogja már fel, hogy még mindig nem akarok tőle semmit. De ez sem tántorította el, ugyanúgy folytatta. És nem adtam neki félreérthető jeleket, direkt próbáltam kerülni, mert rettegtem, mikor hív el megint. És ezzel csak azt érte el, hogy nagyon megutáltam, és már irritál a közelsége.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!