Nagy fenék, vastag combok! Milyen sport segít?
Sziasztok,igen tudom,hogy helyi zsírégetés nincs...Kicsit vastag a combom és nagy a fenekem, a hasamon is van egy kicsi felesleg, nem vészes de azért van.
Tehát ha elkezdek futni,akkor csak nő az izom amitől nagyobbnak látszom,vagy fogyok is??
tehát nem szeretném ha mégjobban izmosodnék,mert a vádlim így is nagy. tehát a futás az jó és a futástól csak fogyok?

köszi szépen mindenkinek! :)
megnyugodtam mert azthittem,hogy ha futok attól csak az izmok lesznek nagyobbak ami miatt még "nagyobbdarab"-nak tűnök :)

Szia!
Látom a futást már javasolták, szerintem is jó.
A másik, ha van konditerem a közelben, akkor a taposás is baromi jó! Az én fenekemet így tudtam lefogyasztani. :-))
Attól függ hogy taposol. Nálunk vannak akik, lábujjhegyen szoktak, azzal tényleg erősödik a vádli rendesen. Én teli talppal csinálom, és nem lett túl erős, szóval nem ugrik ki nagyon. (Az már nekem se tetszik a túl erős)
De a fenékre tényleg nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!