Mennyi gáz férfi létemre ilyen "rubintrékaéspárja" dvd-re ugrabugrálni itthon?
Figyelt kérdés
Vagy van férfiaknak készült verzió is ami kicsit keményebb?2010. dec. 26. 16:57
11/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki senki sem látja és ha rendszeresen csinálod plusz diétázol jól fogsz kinézni aki ilyen miatt bárkit kinevet önmagával nincs jóban. Nem attól lesz valaki férfi mert 100kilós vastömböket pakolász. Úgy, hogy hajrá sok férfi fogyot pl norbi duvitréningjével vagy kiképzés dvdéjével. Czanik Balázs hardcore aerobik sem ép nőies. ezekben pl nincsennek popsi és egyéb "nőies" gyakoraltok!
12/13 anonim válasza:
Én is éppen ilyesmit akarok keresni, biztos van valami ami férfiasabb. Konditerem engem nem érdekel, ahol lakok kis város és nincs. Autóval 50 perc csak abba a városba ahol van, munka mellett pedig nem lenne időm még 2 órát autókázni aztán ott még edzegetni. Szóval gáz vagy nem, én is erre szavazok.
13/13 A kérdező kommentje:
180 centi vagyok és 92 kg
2011. jan. 18. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!