Mennyi gáz férfi létemre ilyen "rubintrékaéspárja" dvd-re ugrabugrálni itthon?
Norbinak van egy tök jó DVD-je, amiben katonákkal + katona csajokkal ( :D ) kickbox - aerobicozik, elég kemény gyakorlatok vannak benne, az szerintem kimondottan férfias; címét sajnos nem tudom.
:)
amihez a nóbiéspárjának közze van az annyira férfia mint egy unikornis... :P
Ember inkább mennyél egy konditerembe és ott még segítenek is normálisan hogy mit hogyan csinálj. Mert ez a mitugrász hülye gyerek sztem max a cukikis/nagylányoknak jön be.
Tudtommal 1 otthoni videó készült férfiaknak az elég kemény is.
A pontos címére már nem emlékszem,de Dolf Lundgren készítette és leginkább egy ökölvívó állóképességi edzésre hasonlít.Kb 1 hónap volt mire végig tudtam csinálni teljesen,úgy,hogy edzett voltam amikor elkezdtem.1 órás és kb 15-20 évvel ezelőtti.Youtube-on biztosan fönt van.
Ha jelentős túlsúllyal küzdesz, akkor nem jó ötlet a konditerem, mert ott csak rádolgozol a hájadra, ami csak kikészíti az ízületeidet, arról nem is beszélve, hogy nem mindegy, ott is ki az edződ, ha egy szakbarbár, akkor nem fogyni fogsz, hanem erőemberré válni, ami még robosztusabb külsőt fog eredményezni.
Szóval előbb ugra-bugra ( nem muszáj a Schoder - házaspárra tornáznod ) vannak nagyon jó minőségű és otthon is elvégezhető amerikai aerobic dvd-k, nem muszáj a hazaiaknál megrekedni, ha nem csíped őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!