Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi gáz férfi létemre...

Mennyi gáz férfi létemre ilyen "rubintrékaéspárja" dvd-re ugrabugrálni itthon?

Figyelt kérdés
Vagy van férfiaknak készült verzió is ami kicsit keményebb?
2010. dec. 26. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Otthon azt csinálsz, amit akarsz, kinek mi köze hozzá? Egyébként szerintem hatásosak, ha nem kimondottan testépitönek készülsz, akkor megéri. Ha keményebbet akarsz, akkor többször csináld végig egymás után - de ne így kezdd, csak akkor, ha a normál programot már birod, ugyanis nem annyira könnyü, mint ahogy látszik.
2010. dec. 26. 17:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Vendégek előtt elég ciki...
2010. dec. 26. 17:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Tessék, ez egy keményebb rubintrékás videó :)

http://www.youtube.com/watch?v=WxCBivCRDKg

2010. dec. 26. 17:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Norbinak van egy tök jó DVD-je, amiben katonákkal + katona csajokkal ( :D ) kickbox - aerobicozik, elég kemény gyakorlatok vannak benne, az szerintem kimondottan férfias; címét sajnos nem tudom.

:)

2010. dec. 26. 18:30
 5/13 anonim válasza:
53%

amihez a nóbiéspárjának közze van az annyira férfia mint egy unikornis... :P

Ember inkább mennyél egy konditerembe és ott még segítenek is normálisan hogy mit hogyan csinálj. Mert ez a mitugrász hülye gyerek sztem max a cukikis/nagylányoknak jön be.

2010. dec. 26. 18:39
 6/13 anonim válasza:
Az én férjem férfi a javából, és ő is Rubint Rékára tornázik, mert csak ez az egy dvd-nk van meg. Meg is izzasztja őt rendesen a csaj :)
2010. dec. 26. 18:51
 7/13 anonim ***** válasza:
47%

Tudtommal 1 otthoni videó készült férfiaknak az elég kemény is.

A pontos címére már nem emlékszem,de Dolf Lundgren készítette és leginkább egy ökölvívó állóképességi edzésre hasonlít.Kb 1 hónap volt mire végig tudtam csinálni teljesen,úgy,hogy edzett voltam amikor elkezdtem.1 órás és kb 15-20 évvel ezelőtti.Youtube-on biztosan fönt van.

2010. dec. 26. 19:01
 8/13 anonim ***** válasza:
47%

Na,meg is van.

[link]

2010. dec. 26. 19:02
 9/13 A kérdező kommentje:
Talán ha lenne havi 5-6ezer forintom nem aljasodnék le ennyire, nem gondolod?
2010. dec. 27. 06:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha jelentős túlsúllyal küzdesz, akkor nem jó ötlet a konditerem, mert ott csak rádolgozol a hájadra, ami csak kikészíti az ízületeidet, arról nem is beszélve, hogy nem mindegy, ott is ki az edződ, ha egy szakbarbár, akkor nem fogyni fogsz, hanem erőemberré válni, ami még robosztusabb külsőt fog eredményezni.

Szóval előbb ugra-bugra ( nem muszáj a Schoder - házaspárra tornáznod ) vannak nagyon jó minőségű és otthon is elvégezhető amerikai aerobic dvd-k, nem muszáj a hazaiaknál megrekedni, ha nem csíped őket.

2010. dec. 27. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!