Egy napra jó ez? Továbbá mi a véleményetek erről? + ajánlanátok vmit, hogy mit változtassak, ha nem jó?
Reggeli: 2 főttojás + 1 félszelet piritós fokhagymával margarinnal + fehérjeturmix (1teáskanál + 2dltej)
Ebéd: fél pizza, aminek a kalóriatartalma 315kalória + hagymás-paradicsomos-salátaleveles saláta
Vacsora: 2 marék dió, ugyanolyan fehérjeturmix
Emellé 2l enyhén citromos (igazi citrommal) víz és fél l cukor nélküli zöldtea
18 éves vagyok, 160cm és 55kg. Szedek Béres cseppet és C-vitamint + még megennék az étkezések között tízóraira és uzsira 1-1 almát, és estefelé nyomnék 1 óra kardiot meg egy kis hastorna és fél óra hullahoppkarika.
akkor itt a kettes számú analfabéta.Aki beírta hogy nem olvastam el a válaszokat nem oltott be.Csak figyelmeztetett valamire.
Még mindig az marad hogy 2 debil szőke ribanc próbál oltogatni
Először is nam pocskondiáztam a neveteket kisgyerek, nem úgy mint te meg haxorka:P. Másodszor csodálatosan szép szőke ifjú vagyok, ami rólatok nemigen mondható el. Harmadszor pedig, nem dicsekednék el a ti agyalágyúlt hozzászólásotokkal, amikor a kérdező elmondta hogy vega, erre az a tompaagyú fehérjezabáló haxorka benyögte, hogy akkor egyen sok húst :xD Na ? Gondolkozzál ki a hülye:D.
És végül, a fehérjékről való ismereteim, mint minden egyéb táplálkozás tudományi vonatkozást sokkal többek mint a ti fehérjemajszoló szereotíp maszlagatitok:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!