Egy napra jó ez? Továbbá mi a véleményetek erről? + ajánlanátok vmit, hogy mit változtassak, ha nem jó?
Reggeli: 2 főttojás + 1 félszelet piritós fokhagymával margarinnal + fehérjeturmix (1teáskanál + 2dltej)
Ebéd: fél pizza, aminek a kalóriatartalma 315kalória + hagymás-paradicsomos-salátaleveles saláta
Vacsora: 2 marék dió, ugyanolyan fehérjeturmix
Emellé 2l enyhén citromos (igazi citrommal) víz és fél l cukor nélküli zöldtea
18 éves vagyok, 160cm és 55kg. Szedek Béres cseppet és C-vitamint + még megennék az étkezések között tízóraira és uzsira 1-1 almát, és estefelé nyomnék 1 óra kardiot meg egy kis hastorna és fél óra hullahoppkarika.
mondom én hogy nem vagy normális.
Leírtam hogy csak a kérdést olvastam el mert elhízott hájpacnik diétáról alkotott véleménye nem érdekel.A kérdésben ottvan hogy vega?Jah hogy nincs.Leírtam hogy ez 1 sablon.Leírtam azt is ha vega akkor mikkel helyettesítheti.De neked kötelező verni a nyáladat mert k*rva okos vagy és megteheted(vagy mégsem?)
h4xor atyaég!te agyilag nagyon elmaradott,kigyúr állat lehetsz ez nem kétség!én vagyok aki azt írta,h szerintem izmos vagyok.na figy én eleve nem úgy értettem,h egy izomagy lennék,főleg h lány vagyok és eléggé undorító lenne(bár sztem férfiaknak is az:D)nekem simán feszes,és nem plöttyedt a testem,izmos.ha nem hiszed,az engem nem érdekel:)és amit írtam a kérdezőnek,az nem hülyeség,tényleg felesleges a fehérjepor,hiszen lány,és nem izompacsirta akar lenni:)szóval nyugi kedves kérdező,mással is bevihetsz elegendő fehérjét(magok);)
ja és Xszásdzorszép,neked köszi:) h kioktattad ezt a nagyon okos szakmabeli,agyamentet:)
Fehérje italtól kigyúrt állat?Azt hittem az ennyire sötétek már kikoptak innen,vagy legalább bölcsen hallgatnának.
Kérdező remélem nem valami dm-es vagy t.diétás borzalom átverést iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!