A jóreggelt keksz hízlal?
Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 17:12
1/6 anonim válasza:
igen
helyette egyél szednvicset teljes értékű gaboánból készült kenyérrel, sovány sajttal/felvágottal, tojással zöldségekkel
túró, joghurt, kefír
tojásrántotta, tükörtojás, tonhalkonzerv, zabpehely tejjel, gyümölcssaláta magvakkal
ezeket edd inkább reggelire ne kekszet
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2010. dec. 22. 17:16
3/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan eheted, én is évek óta minden reggelt egy jóreggelt kekszel és egy pohár tejjel kezdek. Felkelés után nem is tudnék többet enni. Nem hinném, hogy jobban hízlalna, mint egy rántotta.
4/6 anonim válasza:
250 kcal van benne. Az a napi szükségleted nyolcada.
5/6 anonim válasza:
A rántott az fehérje a keksz meg ch,cukor.Nem is tudom,hogy hasonlíthatja össze a kettőt az egyik válaszoló.Sokkal jobb reggelire a rántotta.A diétába nem fér bele a cukros keksz.
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor inkább hanyagolom,ezt a kekszet:)
2010. dec. 23. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!