A jóreggelt keksz vagy a Zabfalatok a jobb reggelire?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 09:21
1/6 anonim válasza:
zabfalatok jobb szerintem:) az egészségesebb.
2/6 anonim válasza:
Hááát...Azért én ezzel nem értek annyira egyet. 1 db zabfalatok keksz kcal tartalma (56) megegyezik egy darab győri édes keksz kcal tartalmával. Szerintem reggelire ne egyél ilyeneket...Tele vannak cukorral...Ha belegondolsz megeszel 4 kekszet és már 224 kcal tartasz.Nagy kamu az egész...Egy Marc csokiban kevesebb(asszem 190,de lehet,hogy tévedek),mint 4 kekszben. Miért nem eszel inkább gyümölcsöket,zabpelyhet v. zabkását (ami szerintem finom és tápláló is),esetleg magvakat (sótlan mogyoró,kesudió),de ebből pár darabot és mellé mondjuk egy natúr joghurt, Sokkal egészségesebb és kiegyensúlyozottabb ez a reggeli,mintha csak kekszet ennél. A diétádhoz amúgy sok sikert ;)
3/6 anonim válasza:
szia!ilyeneket tenyleg ne egyel,en is ettem,abbahagytam es azota fogytam..:)
4/6 anonim válasza:
Egyik se, mind a kettő cukros. Egyél sima zabot.
5/6 anonim válasza:
Elméletileg reggel még megengedett.
6/6 anonim válasza:
És az mi a fenéért baj, ha cukros?? Reggel kell az energia, a jó ég áldjon meg titeket, gyermekeim :P Ha reggel 7kor kelnék minden nap, én tuti bekapnék 4 darab zabfalatot egy kis joghurttal, és délig bírom éhség nélkül, komolyan. Az almákkal meg 10kor már rég éhes vagyok. Ha meg szendvicset eszek meg ugyanott tartok, mintha ezt ettem volna... (4 zabfalat, plusz egy joghurt, kb 330 kalória reggelire, egyáltalán nem sok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!