Van olyan, aki kényszerevő, és mégis sikerült lefogynia? Hogy lehet kikeveredni ebből?
Szia!
Én is kényszerevő vagyok... Tömöm magamba a kaját, már régen nem vagyok éhes, sőt hányingerem, és már alig bírok enni, de azért csak zabálok. Szörnyű :S
De 4 hónappal ezelőtt végre elhatároztam, hogy abbahagyom. Persze erről az evési kényszerről nem sikerült leszoknom, de most már csokit meg péksüteményeket zabálok, hanem gyümölcsöket.
Tulajdonképpen egész nap eszek, több kg gyümölcsöt. De ezektől nem hízok, sőt fogyok.
Persze azért nem minden nap sikerül ezt megállni, hogy ne egyek édességet, már többször volt, hogy betabáltam.. de azért eddig mindig sikerült újrakezdenem.
4 hónap alatt 6 kg-ot fogytam, de ha közben nem zabáltam volna be párszor, fogyhattam volna többet is.
De azért nagyon örülök most ennek is.
Csak most ön a karácsony, nehéz lesz, mert az ünnepi asztalon nem szokott gyümölcs szerepelni..
Valahányszor elkezdenél szemetet enni, fuss egy kört a házatok körül. Vagy ugrálókötelezz 10 percet. Vagy guggolj százat. Állíts fel szabályokat. Ha az evést büntetés követi, egy idő után nem lesz kedved enni. És így bónuszként idővel le is fogsz fogyni!
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!