Chilisbab jó ebédnek fogyókúrához?
Figyelt kérdés
Darált hús, bab, kukorica, ketchup, hagyma az összetétele:D Tudom hogy bármit lehet enni, de ugye vannak a jobb kihagyni kaják is, és nem tudom hogy ez az-e.:)2010. dec. 20. 19:07
1/9 anonim válasza:
Ketchup, kenyér nélkül elmegy és lehetőleg ne sertéshúsból csináld, hanem baromfi darált húsból.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
A ketchup, úgy tudtam, nem hizlal:O
2010. dec. 20. 19:29
3/9 anonim válasza:
Igen meg a zsírban sült szalonna is...
4/9 anonim válasza:
A ketchup tele van cukorral, paradicsomot szinte nem is látott, így nem ajánlott diéta idején.
5/9 anonim válasza:
tegyél bele süritett paradicsomot
6/9 anonim válasza:
Ketchupot semmiképp, mert cukros, de disznó meg marhahúst lehet...
7/9 kisnita válasza:
Csináld turmixolt paradicsomból vagy olyan paradicsompüréből amiben nincs cukor. A kukoricát hagy ki. A hús sovány legyen és kenyeret ne egyél hozzá. Így már jó :)
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. dec. 21. 19:45
9/9 anonim válasza:
Csilisbab kenyér nélkül? Kicsit húzós, főleg, ha jó szaftos és csípős.
Akkor inkább mást ennék a helyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!