Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a neve annak az italnak...

Mi a neve annak az italnak amivel 1nap/1 kg-ot fogysz?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen ital. Tudom lehetnek tőle problémák pl ha túl sokat fogysz naponta akkor abba kell hagyni az ivását stb.... E-mailben kaptam a nevét kb 1 éve de véletlen kitöröltem és nem találom sehol légyszi segítsetek:)
2010. dec. 18. 13:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ti könnyen beszéltek de amikor betegek vagytok és honapokat kell műtétek miatt feküdnötök akkor teljesen más! Én több éve nem tehetem meg hogy sportoljak stb...a sorozatos műtéteim miatt!!! Ez az éve is úgy ment el hogy nem hogy edző terembe nem tudtam járni de sajnos semmit nem tudok szinte csinálni! Mielőtt elkezdené valaki mondani hogy a súlynak köze lenne hozzá elmondom hogy mikor elkezdődtek a műtéteim olyan sovány voltam hogy a bordáim kint voltak! Könnyen magyaráztok egészségesen!
2010. dec. 18. 18:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát bocs! De azt talán már az elején le írhattad volna, hogy évek óta fekvő beteg vagy! Ebben az esetben viszont nem ártana az orvossal megbeszélned a fogyás kérdését!
2010. dec. 18. 23:36
 13/19 anonim ***** válasza:
fosató 2.0 keress rá, tuti ez az...
2010. dec. 19. 02:22
 14/19 anonim ***** válasza:
tejes must.
2010. dec. 19. 02:45
 15/19 anonim ***** válasza:
Megértelek, én is voltam hasonló helyzetben, én is emiatt híztam meg. De ettől még az ilyen bájitalok nem fognak használni. Diéta. Mozogni amennyit tudsz - a séta is annak számít, de ha nem megy, végülis a kajának több szerepe van benne.
2010. dec. 19. 09:41
 16/19 anonim ***** válasza:
Így hirtelen a Pai you guo, és az a bizonyos fehérjepor ugrott be. Véletlenül nem ezek közül vmelyik?
2010. dec. 19. 18:16
 17/19 anonim ***** válasza:
nem hagyta kiírni..szóval T. diéta fehérejepor, ha esetleg így többet mond.
2010. dec. 19. 18:16
 18/19 A kérdező kommentje:
értem köszönöm:)
2010. dec. 19. 18:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha pedig sajnos beteg vagy, akkor még inkább nem értem, hogy miért egy ilyen egészségtelen, műanyag semmitérő szertől vársz csodát, hiszen pont a megélt dolgaid miatt tudhatod, hogy ez nem működhet.

Ha nem bírsz sportolni, akkor a táplálkozásodon változtass, az nagyon sokat számít.

2010. dec. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!