Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a neve annak az italnak...

Mi a neve annak az italnak amivel 1nap/1 kg-ot fogysz?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen ital. Tudom lehetnek tőle problémák pl ha túl sokat fogysz naponta akkor abba kell hagyni az ivását stb.... E-mailben kaptam a nevét kb 1 éve de véletlen kitöröltem és nem találom sehol légyszi segítsetek:)
2010. dec. 18. 13:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
60%
Ne dolj be. Ha semmit nem eszel, csak ezt iszod, akkor "fogysz" 1 kg-ot. De ugyanugy ha vizet iszol, akkor is "fogysz", addig mig nem eszel.
2010. dec. 18. 13:55
 2/19 anonim ***** válasza:
60%

Reklám e-mail? Az valami scam lesz, ilyen ital nem létezik. Persze hirdetnek ezt-azt, hogy gyorsan lefogysz tőle, de nyilván nem igaz.

Nemrég egy Acai-bogyós hirdetést láttam ami ilyesmit mondott, lehet az lesz.

Hasonló csodaszerek a különféle juice-porok, amik tulajdonképpen fehérje-porok, ha ilyet iszol, akkor viszont mást nem ehetsz és azért fogysz.

Van még valami csodafűszer, amivel ha bármilyen kaját fűszerezel, "fogyni fogsz tőle".

2010. dec. 18. 13:56
 3/19 A kérdező kommentje:
de pedig van ilyen szer igaz nem azok amiket e-mailben kap az ember:D de van. Van is ismerősöm aki le is fogyott vele úgy hogy rendesen evett mint előtte. Legalább 30 kg-ot leadott vele. De sajnos elfelejtettem elkérni a nevét az italnak és messze lakik tőlem nem tudok vele beszélni sem és gondoltam valaki ismeri ezt az italt.
2010. dec. 18. 14:02
 4/19 anonim ***** válasza:
56%

Én is arra szavaznék, hogy tegyél az egészségedért meg az alakodért, ne otthon a TV előtt ilyen hülyeségeket szürcsölve várd az eredményt.

Ha meg vannak ismerőseid, akik lefogytak tőle és neked mindenképp csak ez jöhet szóba, miért nem kérdezed meg tőlük, hogy mi a neve?

Ezer ilyen átverésre készült "csodaszer" van, ennyiből senki nem tudja megmondani, hogy mire gondolsz..

2010. dec. 18. 14:17
 5/19 A kérdező kommentje:
leírtam hogy mert nem találkoztam vele és nem tudtam vele még beszélni!
2010. dec. 18. 14:20
 6/19 anonim ***** válasza:
hashajtó
2010. dec. 18. 14:46
 7/19 anonim ***** válasza:
Víz. Ha nagyon sok a felesleged és egész nap csak vizet iszol, akkor talán lemehet ennyi. Minden más fogyasztó ital kamu.
2010. dec. 18. 14:58
 8/19 anonim ***** válasza:

Vagy igyál hashajtó vizeket (Hunyadi János, Ferenc József, Mira), ezektől amit megettél gyorsabban kijön és egészségesebbek, mint a kétes eredetű csodafogyasztószerek, amiktől 90%-ban nem fogysz le, ha meg lefogysz, akkor meg beteg leszel.

Persze nekem is vannak ismerőseim akik chipset zabálva a tv előtt akarnak lefogyni, egyiküknek valami csodabogyó rendesen tönkrevágta a máját, azóta gyógyszereken él és jobban visszahízott.

2010. dec. 18. 15:20
 9/19 anonim ***** válasza:
Harry Potter féle Comiculus bájital.Az Absol úton tudod megvenni.
2010. dec. 18. 15:38
 10/19 anonim ***** válasza:
A Comiculus nem bájital, hanem az a bűbáj amivel a mumusokat lehet elűzni.
2010. dec. 18. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!