Mi a neve annak az italnak amivel 1nap/1 kg-ot fogysz?
Reklám e-mail? Az valami scam lesz, ilyen ital nem létezik. Persze hirdetnek ezt-azt, hogy gyorsan lefogysz tőle, de nyilván nem igaz.
Nemrég egy Acai-bogyós hirdetést láttam ami ilyesmit mondott, lehet az lesz.
Hasonló csodaszerek a különféle juice-porok, amik tulajdonképpen fehérje-porok, ha ilyet iszol, akkor viszont mást nem ehetsz és azért fogysz.
Van még valami csodafűszer, amivel ha bármilyen kaját fűszerezel, "fogyni fogsz tőle".
Én is arra szavaznék, hogy tegyél az egészségedért meg az alakodért, ne otthon a TV előtt ilyen hülyeségeket szürcsölve várd az eredményt.
Ha meg vannak ismerőseid, akik lefogytak tőle és neked mindenképp csak ez jöhet szóba, miért nem kérdezed meg tőlük, hogy mi a neve?
Ezer ilyen átverésre készült "csodaszer" van, ennyiből senki nem tudja megmondani, hogy mire gondolsz..
Vagy igyál hashajtó vizeket (Hunyadi János, Ferenc József, Mira), ezektől amit megettél gyorsabban kijön és egészségesebbek, mint a kétes eredetű csodafogyasztószerek, amiktől 90%-ban nem fogysz le, ha meg lefogysz, akkor meg beteg leszel.
Persze nekem is vannak ismerőseim akik chipset zabálva a tv előtt akarnak lefogyni, egyiküknek valami csodabogyó rendesen tönkrevágta a máját, azóta gyógyszereken él és jobban visszahízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!