Miért van ilyen csúnya csípőm, és fenekem? Olyan csúnya az alakja. Milyen tornagyakorlatokat végezzek? (kép)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:14
Az zavar? Hát én cserélnék veled:-D
Nem is tudom milyen választ vársz most.A csúnyaság és a szépség relatív.Az én ízlésemnek kicsit magas a testzsír%od.
Ami még ebből a képből kivehető az az edzetlenség,a feszesség hiánya.Viszont nem olyan vészes,el kellene kezdened edzeni,heti 2 spinning,havonta +1 edzés hetente,amíg el nem jutsz heti 5 edzésig és beállítani a napi ch-t.Ezek után már lesz egy alap állóképességed és fegyelmezettséged,hogy elkezdj rendesen edzeni pl konditeremben,vagy bármi mást,ha változtatni szeretnél a külsődön és hosszabb távon az egészséged érdekében is.
Köszi a válaszokat!
Igaza van annak, aki azt mondja a szépség relatív. Köszönöm a tippeket, akkor ekezdek tornázni fenékre. Nekem ez a "puha" fenék nem igazán tetszik.
Nem szidást vagy dícsérő szavakat kértem, csupán tippeket, hogyan tehetném feszessé, olyan szép sportossá.
Van egy szembőli képem meg még egy oldalról:
Most mivan? Ez két oldalról:D
Amúgy hát szerintem hátulról kellene képet felraknod. Oldalról nekem is dettó ugyan ilyen (talán egy icipicit a tied laposabb), de hátulról, meg már úgy srégből gyönyörűen látszik, hogy igazából nem is lapos, hanem szép formás, csak nem ilyen gömbölydeden [link]
hanem így
Szóval, hogy ott alul van a kis fognivalója:D
szerintem neked is ilyesmi lehet, bár így nehéz megmondani
és szerintem nincs vele semmi gond, sokan kifejezetten az ilyet szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!