2 hét alatt egy 12 éves lány mennyit tud lefogyni? Egy 12 évesnek mennyi az ideális tömege?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 15:00
1/5 anonim válasza:
Egy fejlődésben lévő 12 éves lány ne fogyózzon. Sportoljon ha nincs megelégedve magával és étkezzen egészségesen. Ne csokit zabáljon. Ennyi a lényege.
3/5 anonim válasza:
Héjj!! A csoki evést kikérem magamnak! Én minden nap eszek, mégis jó a súlyom! :D
Amúgy egyetértek az első válaszolóval! Egy fejlődésben lévő embernek nem szabadna fogyóznia! Sportolj, egyél sok gyümölcsöt, zöldséget. így tuti jó lesz.
Ami pedig azt illeti hogy mennyi az ideális testsúly... Hát, ez a magasságtól függ. Minden esetre én szerintem mérd meg hány cm vagy, és ahány cm vagy, ahhoz úgy kéne aránylani, hogy a magasságodnak az utolsó kettő számjegyéhez hozzá adsz illetve elveszel 10 kg-t. Pl.: mondjuk vagy 150 cm. Az alsó határ 40 kg. a felső meg 60. Ez mondjuk nem "tudományos" dolog. Csak szerintem! valahogy így aránylana.. ha meg hülyeséget írtam bocsi!
(a fogalmazásért külön bocsi! XD)
4/5 anonim válasza:
Őőőő.. a felső határt azt módosítanám! ^^" az inkább megegyezne a centiddel. Azaz 150 cm = alsó határ: 40 Felső határ: 50
5/5 anonim válasza:
Mi a baj a csokival? A csokoládé zöldség. Kakaóbab, cukorrépa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!