Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy utáltassam meg magammal...

Hogy utáltassam meg magammal az édességeket?

Figyelt kérdés
a kajáról már nagyon könnyen lemondok csak arra kell gondolnom mennyire hízlalóak viszont az édességeknél hiába csinálom ezt mindig rájárok és már nagyon elegem van ebből. ti hogy utáltok meg az édességeket?
2010. dec. 11. 10:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10:50

Te nem vagy gyerek, de a kérdező igen! Neki találták ki, azért akarja megenni:)

2010. dec. 11. 10:53
 12/17 anonim válasza:

Önuralom!!!!

Én 2pofára zabálom az édességet, soha nem figyeltem arra, hogy "mit" eszek...nem számolgattam a kalóriákat, mégis életemben nem volt rajtam egy gramm zsír sem!

És tudod miért nem? Mert rendszeresen mozgok!!!!

2010. dec. 11. 10:56
 13/17 anonim ***** válasza:

en olvastam egy konyvben ezt..: csukd be a szemed, gondold el hogy ott van elotted a kedvenc tortad.mindenfele diszitessel rajta...finom csokis torta..ott van az asztalon elotted..te epp most veszel belole..beleteszed a szadba..izlelgeted...ugye milyen finom? a legfinomabb csokitorta van a szadban..osszefolyik meg a nyal is ahogy erre gondolsz... jo es most kepzelt el, hogy a csokitorta amit epp eszel az a tegnapi kaja ami kijott beloled..vagyis a sz*rod. es az osszes disz ami rajta van pedig csepp kukacok, hernyok,stb undoritosagok...

nekem ez bejott :D ha erre gondolok amikor meglatok egy csokis tortat..maris elmegy az etvagyam tole..:D

17/L

2010. dec. 11. 11:28
 14/17 A kérdező kommentje:
megbeletartozom a gyerek kategoriaba 16 vagyok ezert is jott a mikulas es a csokijai kozul igy is csak egyet eszem meg, mert az boci etcsoki a tobbi meg sima es azoknak az izet nem szeretem. a csokitortas modszer tetszik biztos kiprobalom :) nem hiszem, hogy gombas megbetegedesem lenne, mert a vertesztem alapjan semmi gondom nincs. lehet nem kellett volna nemet mondanom az osszes rizs felenek, de nem birok tovabb fogyni mar egy jo ideje es ez elegge kikaszt. es szeretnem mindenkinek megkoszonni, hogy kedvesen valaszolt es nem hurrogott le :)
2010. dec. 11. 11:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Én egyszer annyi marcipánt ettem, hogy a végén már rosszul lettem és hánytam:S Azóta ránézni se bírok:S

DE azért ezt nem ajánlanám.

2010. dec. 11. 11:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Keress rá, olvasd el Szendi Gábor tények-tévhitek weblapján a cukorfogyasztás és a rák kölcsönhatásáról írt cikkeket...
2010. dec. 11. 12:08
 17/17 anonim ***** válasza:
én rádöbbentem hogy hiába eszek csokit, utána úgyis még jobban fogom kívánni, és egyre többet és többet. szóval mindig azt mondom magamnak, hogy én már ettem csokit az előbb.pedig nem.na érted. szóval előre tudom hogy később úgyis jobban fogom kívánni, és nem csökkenti a vágyam ha eszek.
2010. dec. 11. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!