Hogy utáltassam meg magammal az édességeket?
10:50
Te nem vagy gyerek, de a kérdező igen! Neki találták ki, azért akarja megenni:)
Önuralom!!!!
Én 2pofára zabálom az édességet, soha nem figyeltem arra, hogy "mit" eszek...nem számolgattam a kalóriákat, mégis életemben nem volt rajtam egy gramm zsír sem!
És tudod miért nem? Mert rendszeresen mozgok!!!!
en olvastam egy konyvben ezt..: csukd be a szemed, gondold el hogy ott van elotted a kedvenc tortad.mindenfele diszitessel rajta...finom csokis torta..ott van az asztalon elotted..te epp most veszel belole..beleteszed a szadba..izlelgeted...ugye milyen finom? a legfinomabb csokitorta van a szadban..osszefolyik meg a nyal is ahogy erre gondolsz... jo es most kepzelt el, hogy a csokitorta amit epp eszel az a tegnapi kaja ami kijott beloled..vagyis a sz*rod. es az osszes disz ami rajta van pedig csepp kukacok, hernyok,stb undoritosagok...
nekem ez bejott :D ha erre gondolok amikor meglatok egy csokis tortat..maris elmegy az etvagyam tole..:D
17/L
Én egyszer annyi marcipánt ettem, hogy a végén már rosszul lettem és hánytam:S Azóta ránézni se bírok:S
DE azért ezt nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!