Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatekony, jo, zsiroldo tornat...

Hatekony, jo, zsiroldo tornat keresek, ami nem erolteti meg tulzottan az izuleteimet, tudtok ilyet?

Figyelt kérdés

Alapvetoen a combom belso felerol, a derekamrol es a pocakrol kellene ledolgoznom. Olyan tornat keresek, ami az izuleteket nem terheli tulzottan, mivel pont az izuleteim gyengesege miatt kell leadnom magamrol 10-15 kg-t. Futas kizarva, biciklizni telen nem tudok, szobabiciklire nincs penzem, uszasi lehetoseg telen szintugy nem megoldhato. Etrendem normalis, valtoztatni nem tudok rajta, orvos irta ossze.

Mit tudtok ajanlani? Varom szeretettel valaszaitokat!

2010. dec. 8. 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem első lépésként informálódj kicsit.

Egy személyi edzővel sokat nyernél, mert elmagyaráz mindent, hogy is történik a fogyás és figyelembe veszi az ízületeidet is.

Az itt kapott válaszok veszélyesek lehetnek, mivel nem szakemberek adják.

2010. dec. 8. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen, keress ezügyben is egy hozzáértőt.

Bár úgy gondolom, hogy ha szépen elkezded, és fokozatosan hozzászoksz az otthoni tornázáshoz, kitapasztalod hogy Neked mi a jó, mi az amit elbírsz. Ezek a tornák nagyszerű alakformálóak.

2010. dec. 8. 12:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Csak tornat kertem. Nem tudok fizetni szemelyi edzot, mivel jelenlegi egeszsegugyi helyzetem miatt meg munkat sem tudok vallalni. Masreszt pedig nincs a kozelben semmifele edzoterem, ahova jarhatnek, halott ez a videk. Egyedul nyaron tudok uszni itt a tonal, de azt is csak akkor, ha jo az ido hozza (evente 2-3 honap).

Ha el is tudnek jarni uszodaba, az is min. 50km utazast jelentene, ami alatt a teli minuszokban tuti alaposan megfaznek 1-2x...

Mindossze csak egy tornara volna szuksegem, ami segitett valakinek csokkenteni a probelmas helyeken a zsirretegeket, es utana nem fajtak a terdei stb.

2010. dec. 8. 12:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát akkor csak egy marad, fitvideo.hu...

Jó tornázást hozzá, nekem bevált....

2010. dec. 8. 13:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Koszonom, megnezem :) Remelem, jo lesz :)
2010. dec. 8. 13:19
 6/12 anonim válasza:
90%

Nekem itt van egy kis fittneszvideó gyűjteményem:

Zsírégetéshez a Norbisak a jók.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. dec. 8. 13:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Joga. Talalsz videokat a youtube-on.
2010. dec. 8. 13:36
 8/12 anonim válasza:
szobai trambulin, erősíti az izmokat és nem csapod oda magad a földhöz, mint a futásnál, akár csak rugózni is lehet rajta zenére, vagy táncolni rajta
2010. dec. 8. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha rosszak az ízületeid,akkor kérj az orvostól beutalót gyógytornára.Ingyenes.Kb fél órás foglalkozás,felírod a mozdulatokat és ha már megy,akkor kibővítheted otthon akár 1.5-2 órás edzéssé is,úgy,hogy nem 10-es 15-ös ismétléseket csinálsz,mint ott,hanem 50-es,100-asokat.Persze fokozatosan.

Aztán ha nagyjából rendbejöttél,akkor kérdezz újra!

2010. dec. 8. 18:33
 10/12 A kérdező kommentje:

Most utemet tarto setan voltam, jot tett, jol esett.

Annyira nem gazos az izuleti panaszom, de egyenlore nem vegezhetek olyan eros mozgast, mint a futas, ami a bokat es a terdet terheli.

Anyamnak van egy olyan konyve, hogy Callanetics, nem probaltam ugyan, de azt olvastam benne, hogy izuleteket annyira nem terheli, valakinek tapasztalat?

Koszonom az eddigieket! A gyogytorna is ugyanott van, ahol az uszoda, 50km-re innen... szoval kicsit gazos, de ez inkabb megoldhato telen is, mint az uszas.

2010. dec. 8. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!