Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan szabaduljak meg a...

Hogyan szabaduljak meg a felesleges kilóktól?

Figyelt kérdés
Le akarok adni néhány kilót és eddig nem sikerült sehogyan se.Minden nap futok de attól tartok az étkezésemen kell változtatni. A combjaim és a vádlim vastag abból akarok leadni főleg de az arcomon is látszik, hogy felszedtem néhány kilót. Próbáltam hogy egyáltalán nem eszek de nem sikerült. Már csak vizet iszok. Hogy fogyjak le?
2010. dec. 6. 17:35
 1/2 Saten ‫҉ ***** válasza:
Igen az étkezéseden kell változtatni de nem úgy, hogy semmit sem eszel. Számold a kalóriákat ha kell vezess naplót is, de ne feledd a minimum amit be kell vinned az az 1200kcal. Ha tisztességesen minden nap futsz és 1500kcal körül tartod az étkezésed akkor biztosan sikerülni fog. Olvass egy kicsit: [link]
2010. dec. 6. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Az étkezési szokásaidon is változtatnod kell, de nem az a megoldás, hogy nem eszel. Ha rosszul csinálod, az izom fog eltünni rólad, és nem a zsír! Keress egy Update boltot és ott vásárolj, meg olvasd el a Norbi könyvét, nekem bejött.
2010. dec. 6. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!