Mit csináljak, hogy lemenjen a sok felesleges kiló?
ez tényleg vészes elhízás. 13éves vagyok 165cm magas és 75kg. koromhoz képest nagyon érett vagyok mások szerint de szerintem ez nem jogosít fel arra, hogy ilyen súly feleslegem legyen.
nem tudom, hogy hogyan fogyak le mert ha csak koplalok akkor visszajönnek a kilók sportolni nem tudok mert nincs egy olyan konditerem se ahol a gépek jók lennének max az itthoni mozgás maradt. nekem az is jó. csak minél gyorsabban szeretnék lefogyni.
kérlek segítsetek.
válaszaitokat előre köszönöm.
*a szüleim pedig minden módon segítenének de vagyok olyan makacs hogy nem engedem.. és ezen nem is akarok változtatni.
Akkor mi a kérdés? Ha nem engeded, az azt jelenti, nem akarsz lefogyni. Álmodozni róla nem elég. Akarni kell. Nem is értem, minek strapáljuk itt magunkat. Gyere vissza akkor, ha komolyan gondoltad, nem csak unatkozol.
és ezen nem is akarok változtatni. doktornál is voltunk de semmit nem ért. annyit mondott amennyit saját magamtól is tudok
*doktornál is voltunk de semmit nem ért.
Örülj neki, hogy egészséges vagy. Mert innentől a kezedben van a sorsod, le tudsz fogyni... ha akarsz és ha megdolgozol érte.
Ha beteg lennél, esélyed se lenne lefogyni, bármekkora erőfeszítésekkel próbálkoznál.
*minél gyorsabban felakartam szedni azt a sok kilót hogy egészséges legyek. aztán elkezdtem enni a chipset meg sok hasonló terméket
Egészségesen hízni csak egészséges ételektől lehet. A chips nem ilyen, ezt már a 2 és fél éves unokaöcsém is tudja. Te 13 éves vagy...
szia!
fogyis tippeket most inkább nem irok neked, kapsz majd itt eleget. annyit kérek tőled, hogy mindenképp változtass jó irányba az evési szokásaidon. ne gondolj semmi drasztikusra. 13 évesen ugyanennyi voltam mint te, és bizony bánom, hogy nem tettem akkor valamit - és, hogy a szüleim annyira buták voltak, hogy meg sem próbáltak normális útra terelni -. a lényeg, hogy most 20 vagyok, és az utóbbi évek azzal teltek el, hogy mindenféle csodaditéával meg villámdiétával felhizlaltam magam 85 kg-ra. most lassú diétával 10 kg minusznál járok. és nagyon bánom, hogy nem mondtam le arról a zacskó chipsről, csokiról, kóláról, hogy este 11kor is bevágtam egy jó nagy tányré tejfölöscsirkés tészát. hidd el, nem fogod megbánni, csak egy kis akarat kell hozzá, meg persze türelem, aztán megy mint a karikacsapás, és nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben, nagyon szép tini éveid lesznek (amik nekem a túlsúlyom miatt nem voltak éppen rózsásak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!