17 éves 170 cm magas lánynak hány kg az ideális?
Én is 17 éves, 170 cm-es (169 hoyg pontosak legyünk) lány vagyok:)
72 kiló vagyok, és nagyon rosszul érzem magam. Voltam már 63 is, de igazából az 58 a célom, ez illik az alkatomhoz...talán még ennél is kevesebb.
Tehát főleg alkati kérdés, én a mellemből és a hasamról fogyok, de semmi másból nem.
téynleg alakti kérdés, de nem ahány cm annyi kilo mint pl. 170cm-70kg, hanem -10 :) szoval 170 cm és 60 kg az ideális, de az elfogadható szélsőértékek az 53-tól 78 kg-ig.
én is 170 cm vagyok, nagyon könnyen hízok,2-3 hónap alatt képes vagyok 10-12kilót hízni, volt már rá példa :S
az 58-60 kg közti állapotot is alig tudom tartani, csak nagy erőfeszítésekkel, de nekem 55 az ideális, 1x elértem és úgy érzem az az igazi.
szedek vitaminokat és teákat iszok amik segíthetnek, cukrot meg kenyérféléket szinte nem is eszek, mindig figylek mit eszek és mennyit és mégse tudok lejebb fogyni :S
ha valaki tud valami jó ötletet szoljon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!