Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyen alakot el lehet érni...

Ilyen alakot el lehet érni diétával és mozgással, vagy ez a gének kérdése?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem olyan átlagos alakom van, talán van rajtam plusz egy-két kg de ennyi. De közel se vagyok ilyen formás. :(

Szóval várom az ötleteket. :)

2010. dec. 4. 10:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez nem formás

Ez olyan alak, amely nem mindenkinek elérhető

ennyi

2010. dec. 4. 10:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nem formás. Ez fotoshop.
2010. dec. 4. 11:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Hogy érted, hogy nem mindenkinek érhető el?

És ez a kép nem szerkesztett.

2010. dec. 4. 11:15
 4/9 anonim válasza:
Ez egy csùnya gebe csaj + photoshop
2010. dec. 4. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne photoshop? Ezt a lusta emberek mondják, akik életükben nem sportoltak és nem is fognak..

Kérdező, simán lehet ilyen alakod, csak edzened kell. Kétnaponta 1 órás edzések meg fogják tenni a hatásukat. Kéne valamilyen kardió edzés (futás, bicaj) és alakformáló gyakorlatok (ez lehet edzőteremben is, ha nincs időd eljárni, dvdre is lehet).

Ha van kérdésed, írj privit és segítek.

2010. dec. 4. 12:08
 6/9 kisnita ***** válasza:

Nekem ilyen sőt még jobb alakom volt mielőtt meghíztam. Nem volt egy nagy szám, így születtem és ilyen lettem, irigykedtek rám a lányok (de miért nem tudom?) meg utánam fordultak a pasik, stb. Aztán jött egy betegség 3 hónap alatt híztam 30 kg-t, évekig próbáltam leadni, kb 5 kg ment le belőle, utána teherbe estem, tovább híztam és végül 108 kg voltam szülés után, megint elkezdtem fogyni és 76 kg vagyok. 48 kg voltam még mindennek az elején, annyi már nem akarok lenni, de egy 65-tel kibékülnék.

Egy ilyen vékony alakot el lehet érni, nem egy nagy szám. Akkor van talán gáz ha eleve olyan a testfelépítésed, hogy aránytalanul széles a csípőd meg a vállad. :S Mert akkor hiába fogyózol a csont nem fog összébb menni :S Egy barátnőmnek van ilyen "előnytelen" alakja, ő is mindig irigykedett rám régen, na ne félj mikor jött babalátogatóba és meglátott egyből nem volt irigy :D

Az hogy ki mennyire formás genetika. Nekem jó alakom lenne úgy alapból meg most is az van mert arányos vagyok, csak van rajtam vagy 10 kg felesleg ami rontja az összképet :D De ha az lemegy akkor leszek olyan mint ez a csaj a képen.

A lényeg, hogy tisztában legyél az adottságaiddal és ne lásd magad se csúnyábbnak se szebbnek mint ami vagy. (az még a jobbik eset mikor szebbnek látod magad)

2010. dec. 4. 12:19
 7/9 kisnita ***** válasza:

Egyébként a lány a képen sokkal karcsúbbnak látszik mint amilyen valójában, ha a kép nem az ablak előtt készült volna akkor másabb lenne. Nézd csak meg jobban a lány körvonalait, a fény sokat javít rajta.

Készíttesd magadról egy ilyesmi képet egy barátnőddel és majd meglátod, hogy mennyivel vagy "vastagabb" mint ez a csaj. Szerintem semennyivel :)

2010. dec. 4. 12:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes hozzászólásokat!:) Ezek így most nagyon jól estek. :)

12:08-as, köszönöm szépen és majd írok privit és felvázolom a helyzetet. :)

Ment nektek a zöld kezecske.

2010. dec. 4. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:

hát, ennél szebb, kidolgozottabb alakod is lehet. :) szerintem sem gebe a képen látható hölgyemény, sőt, teljesen a normál tartományban van. ^^

hajrá diéta és sport!

2010. dec. 4. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!